Kinomap - Underholdning til din træning.
Kinomap er en rigtig populær fitness app, der har over 10.000 videoer med tilhørende ruter, som man kan cykle, løbe eller ro. Appen har en masse gratis ruter, som man kan vælge imellem, hvis dette ikke er nok, kan man betale for at få flere. Man kan vælge imellem månedlig-, årlig- eller livstidsabonnement. Appen opdateres løbende og tilføjer hele tiden nye spændende funktioner.


Appen bruger bluetooth til at ”snakke” med dit træningsudstyr således, at modstanden i cyklen eller hældningen på løbebåndet bliver tilpasset til den valgte rute. Kinomap understøtter både bluetooth Classic og 4.0. Der er desuden mulighed for at tilføje tilbehør som eksempelvis pulsmåler. Appen kan også bruge dit kamera i tablet eller telefon til at følge din træning, den understøtter således alle kredsløbsprodukter.Videoer
Efter at have forbundet af de mange forskellige enheder, kan du nu vælge mellem tusindvis af videoer. Der er mulighed for at cykle løbe eller ro. Videoerne er optaget af mange forskellige udøvere og har derfor noget til alle niveauer. I det videoen starter vil den afspille i det tempo som du cykler eller roer. Så hvis du cykler hurtigt i forhold til videoen vil den altså speede op. Du kan hele tiden følge dine udøvede watt og hastighed samt eventuel hældning på bjerg/bakken. Alt dette gør det virkeligt spændende at arbejde med.


Kinomap bruger Geo location videoer, hvilket betyder at udover video, bliver der optaget en hel masse data via gps.  Alt dette bidrager til at give dig en så realistisk og underholdende træning så muligt. Dette vil sige, at Kinomap altså beregner en præcis modstand for en given strækning, og kan derfor justere modstanden på dit træningsudstyr så det matcher. Efter du er færdig med ruten, får du point efter, hvor godt du har klaret det, dette er med til at give træningsglæde og motivation, så du har lyst til at slå rekorden næste gang.MultiplayerEn af de nye motivationsfaktorer er muligheden for multiplayer. Med multiplayer har du mulighed for at løbe/køre om kap med andre brugere LIVE. Kinomap åbner periodisk disse begivenheder på appen, så man kan melde sig på, det kunne eksempelvis være at ro over kattegat på fredag kl 16. Udover at kunne følge ruten, kan man se et kort over hvem der ligger forrest, og hvor langt der er imellem, dette er endnu en god motivation til at give sig lidt ekstra. Kinomap har planer om at tilføje ekstra features til multiplayer delen heriblandt officielle konkurrencer samt mulighed for have private begivenheder, så man kan kæmpe med sine venner.


Kinomap fungerer med alle iconsole+ modeller samt stort set alt andet træningsudstyr med bluetooth funktionalitet. Hvis du løber ind i problemer står kinomap altid til rådighed på deres e-mail: support@kinomap.com hvor man også kan skrives på dansk, svaret bliver dog på engelsk.


Se alle Kinomap-kompatible Peak Fitness maskiner her: https://www.kinomap.com/en/compatib...


Ansvarsfraskrivelse:


Fitnessgruppen kan ikke gøres ansvarlig for funktionaliteten af tredjeparts programmer og apps.


Relaterede varer
Force USA R3 Air Rower
Force USA R3 Air Rower
Før DKK 9.495,00
DKK 6.495,00
(DKK 5.196,00)
Peak Fitness Racer Pro Indoor Bike inkl computer med Blue Tooth
Peak Fitness Racer Pro Indoor Bike inkl computer med Blue Tooth
Før DKK 10.995,00
DKK 8.995,00
(DKK 7.196,00)
Peak Fitness B7.0i Ergometercykel
Peak Fitness B7.0i Ergometercykel
Før DKK 7.995,00
DKK 6.995,00
(DKK 5.596,00)
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0