Kettler Motionscykel

Kettler motionscykelKettler er et godt kvalitetsmærke indenfor motionsudstyr til private, og produkter herfra fås hos os til en fornuftig pris. Kettler er et tysk firma med egen produktion i Tyskland og så får de produceret en række produkter i Asien og der er forskel på kvaliteten. Så spørg din forhandler hvilken kvalitet der passer til jeres behov.Kettler producerer mange motionscykler, manuelle og med træningsprogrammer, som er nemme at anvende. Kettler producerer deres ergometercykler i Tyskland og de er af høj kvalitet, disse kan bruges privat, fysioterapeuter og i små motionsrum. Fitnessgruppen har mange forskellige slags Kettler motionscykler, så der er noget for enhver. Den kræsne bruger kan eksempelvis få en cykel med en avanceret computer med mange programmuligheder. Nye muligheder med motionscykler med Bluetooth gør det muligt at træne med video-ruter via Kettmap app.


Nogle Kettler motionscykeler giver dig også muligheden for at lave dine egne programmer på computeren. Vi forhandler et væld af Kettler motionscykler, og der er eksempelvis også en model, der er specielt beregnet til høje mennesker. En motionscykel er i det hele taget et godt valg, hvis man ønsker fedtforbrænding og konditionstræning.


 


Søger du Kettler motionscykel, så klik her._____________________________________________________________________________________________Motionsudstyr


Motionsudstyr i en høj kvalitet, og som er brugervenligt, fås hos Fitnessgruppen. Du er velkommen til at kigge ind i butikken og teste udstyret eller bestille motionsudstyret over nettet og få det leveret direkte. Kontakt os for råd og vejledning om motionsudstyr. Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0