Gaver til styrke- og funktioneltrænings entusiastenEr din kære styrketræningsinteresseret? Så er du havnet det rigtige sted. Uanset om han vil løfte de tunge vægte derhjemme eller gør det med gutterne i det lokale fitnesscenter, udstyr kan han aldrig få nok af. Hermed et par ideer til noget, der kan bruges derhjemme eller i træningscentret for at give ekstra udfordring.
Er din kæreste begyndt på at styrketræne, men mangler en bænk til formålet, så kan du gør ham glad ved at give ham en universal bænk. Den kan både bruges som skråbænk, fladbænk og mavebænk. Det bliver han sikkert meget glad for.
Mangler din kæreste en skråbænk til at træne bryst-, skulder-, ryg- og armmuskler, så er Omni 7 positioners skråbænken  en oplagt mulighed for den perfekte julegave.
Er vedkommende simpelthen vild med Kettlebells eller overvejer han/hun at prøve Kettlebell træning så det helt sikkert den gave, du skal vælge. Er gavemodtageren en begynder, så skal du vælge 8 eller 12 kilo, afhængende af ens køn og kondition. Træner den vedkommende i forvejen med Kettlebell, så handler det bare at tage op i vægten når de er klar til det! For eksempel har de en på 24kg. i forvejen, så er der en oplagt mulighed at give dem en på 28kg.Træner vedkommende med Kettlebell i fitnesscentret eller hjemme, så bliver de sikkert glæde for en wristguard, der vil beskytte deres håndled, når de træner med Kettlebell, da den type træning kan give blå mærker og ømme håndled

Fordelen ved en justerbar håndvægt som denne er, at man altid kan redigere i vægten på håndvægten, og købe flere og tungere skiver, hvis man ikke længere bliver udfordret! Her er en gave, der ikke skal udskiftes med tiden


Et lækker gummivægtsæt med håndtag i alle skiver, der gør dem nemmere at håndtere. Såvel kan vægtskiverne bruges som håndvægte uden besvær. Sættet vil gøre glæde selv ved de mest kræsne brugere, der kun ønsker sig det bedste vægtudstyr til deres hjemmetræning. Gummibelægningen både gør skiverne behagelige at håndtere og beskytter gulvet.Håndvægtsæt i et lækkert 6 kantet design giver muligheden til at kombinere armbøjninger og vægtløftningsøvelser. Neopren belægningen giver et godt greb i håndvægten, selvom hænderne bliver svedige. Med dette håndvægtsæt er man dækket ind i sin daglige træning, fra begynder til øvet, såvel som en, der skal genoptrænes


Perfekt alternativ til håndvægte til en, der har begrænset træningsplads er Omni Select Håndvægt. Her får man 10 håndvægte i én og samme håndvægt fra 2,5 - 25 kg. Nem håndtag justering af vægten uden at forandre sin længde. Ingen løse vægtskiver står i vejen.
Har vedkommende alle træningsredskaber eller begrænset plads til nye, så kan man tænke gulvbeskyttelse. Gulvmåtterne giver lidt lyddæmpning og beskytter gulvet imod sved og ridser. OBS: Måtterne beskytter ikke imod slag i gulvet fra nedfaldne vægte.
Med Fat Gripz Original får din kære en helt ny dimension til sin træning. Fat Gripz øger vægtstangens diameter, hvilket giver større udbytte af den samme træning. Den forhøjede diameter stimulerer hånd-, håndled og underarm musklerne. Egnet til OL Vægtstænger, dumbbells og barbells i alle udgaver, så længe stangens diameter er på min. 25 mm.
Flotte træningshandsker med håndledstøtte i høj kvalitet. Handskerne er lavet af blødt læder med svedtransporterende materiale på oversiden. Hjemme eller i træningscentret, disse lækre og solide træningshandsker giver optimal støtte til håndleddet, når der er behov for dette.Funktionel træningsentusiast


Har du en funktionel træningsentusiast på gaveindkøb listen, så kan du ånde roligt. Vi har et hav af gaveforslag i alle priser og størrelser.
Slam Ball kan tåle hårde kast og stød i gulvet. Man får trænet flere store muskelgrupper som: skulder, triceps, mave, ryg, lår og læg.
Medicinbolden er et super godt redskab, som kan bruges til at træne flere forskellige muskelgrupper. Gummi overfladen som giver et super godt greb til øvelserne. Et fantastisk træningsredskab. Både til individuel eller gruppe træning.
Funktionel træningsbolden er velegnet til holdtræning, styrke og mavetræning, hastighed og reaktions- træning. Bolden er utrolig formstabil og robust. Produceret af meget holdbart kunstlæder i 2 lag, med håndsyet yderside. 
Med dette smarte funktionel træningssæt, får din elskede rig mulighed for, at få det bedste ud af sin hjemmetræning. Der er både mulighed for at træne styrke og kondition. Til styrketræning er der både en slyngetræner og en Kettlebell. Sjippetovet kan derimod anvendes til f.eks. konditionstræning.
Et funktionel træningsur med mange funktioner og muligheder, som hjælper med at holde styr på intervaller, tidstagning eller op- og nedtælling. Derudover har uret “Fight gone bad” og “tabata” funktion. Funktionel træningsentusiasten vil elske den.
En biligere tidstagning alternativ kan være et stopur. Her får man et super lækkert og professionelt stopur, med en stor skærm, som giver 3 data linjer. Select Stopur Pro har en hukommelse på de sidste 30 omgangs tider og kan give split tider ned på 1/100 dele. De store knapper gør det nemt at navigere rundt i de forskellige data.
Med en Agility Stige fra Select kan man både træne koordinering og kondition. Det er en simpel men effektiv træning, hvor intensitet og kreativitet er nøgleordene til succes. Stigen er 6 meter lang og der er i alt 13 "rubrikker", som hver måler 37*34 cm. Det er kun ens kreativitet, der sætter grænserne for mulighederne og kombinationerne med denne stige.
Med dette crossrack slipper man for at skulle bore i væggene for at lave dip øvelser. Et super praktisk rack, som giver mange træningsmuligheder til udførelse af egen kropsvægtsøvelser.
Funktionel træningselastikken egner sig til flere træningsøvelser indenfor styrke, mobilitet og udstræk.
Et power jump rope er perfekt til udholdenhed, kondition, koordination, balance og interval- træning. Forskellen mellem alm. og funktionel træning sjippetove er, at funktionel træning sjippetovene er lavet af tynd stålwire som er belagt med plastik. Wiren snor sig ikke, som gør det nemt at bruge.Det klassiske balancebræt i træ med 2 kugler - 1 lille og 1 stor. Meget holdbart og skridt-sikker med gummi belægning. Balancebrættet styrker og træner balance- og koordinations evnen


Med denne lækre kalkpose får dem, der træner funktionel træning styr på deres kalk imens de træner.
Magnesium, eller kalk sikrer et optimalt greb ved funktionel træning. Sportskalk bruges til at undgå at svedige hænder svækker ens greb ved f.eks. dødløft. 
50 mm. låse med gummi belægning på indersiden, hvilket gør at låsene sidder ekstra godt fast. Særlig velegnet til funktionel træning. Låsene er udstyret med en sikkerheds pin som sikrer fastgørelse selv ved stød eller vibrationer.
Gider dine elskede funktionel trænere ingen magnesium, så er Liquid Grip vejen frem. Den indeholder flydende magnesium/kalk som 100 % biologisk nedbrydes. Liquid Grip sviner ikke, smitter ikke af og udskiller ingen støv partikler. Flasken indeholder 45 ml. som svarer til ca. 30 træning. Liquid Grip holder op til 3 timer ved hård træning, hvor man undgår vabler.
Skal der vælges gaver til en, der har totalt styr på sit træningsgear, men er lidt af en protein-freak? Så mist ikke modet! Du bliver totalt populært med noget fra Nutraminos kosttilskud serie. Din gave er ikke noget, der holder på længere sigt, da den bliver spist/drukket i en fart, men til gengæld kan du ikke finde på en bedre gave at give..
Nutramino +Pro Shaker Black med et smart skruelåg, der sikrer 100% tæt lukning, så de kan have deres yndlings shakes klar til efter træningen i sportstasken.
Er de vilde med protein shakes, så kan du vælge mellem chokolade, vanilje og jordbær smag..
Ellers kan du vælge en pre-workout pulver, der giver ekstrem overskud og energi, så de får maksimalt udbytte af deres træning.
BCAA pulveret giver de nødvendige aminosyrer til at opbygge muskelmasse hurtigere. BCAA pulveret er egnet dem, som er ambitiøse med sin træning og vil helst undgå unødige kalorier, fedt og laktose så vidt som muligt.Relaterede varer
Massagerulle
Massagerulle
DKK 199,00
(DKK 159,20)
Peak Fitness træningssæt inkl. 110 kg.  vægtsæt 30 mm. jern
Peak Fitness træningssæt inkl. 110 kg. vægtsæt 30 mm. jern
Før DKK 6.597,00
DKK 5.995,00
(DKK 4.796,00)
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0