Foreningsfitness

Foreningsfitness

Foreningsfitness er et samarbejde i mellem DIF og DGI med formål, at hjælpe foreninger med opstart, uddannelse og udvikling af foreningsbaserede fitnesscentre. Foreningsfitness kan også stille lån til rådighed for fitness-foreninger, hvis man opfylder deres betingelser.


Forenings fitness og DGI tilbyder råd og vejledning til nye foreningsfitness centre. Endvidere til byder foreningsfitness forenings-fitnesscentrene kurser og uddannelse af instruktører og ledere. Fitnesscentre / motionsrum etableres normalt i forbindelse med eksisterende haller og foreninger. Idrætsforeningerne får en ny selvstændig afdeling – Fitness.


Fitnessgruppen har leveret fitnessudstyr til flere foreningsfitness foreninger siden starten i starten i 2004 og i dag servicerer vi flere og flere foreningsdrevne fitnesscentre.   


Det kan være en stor fordel for idrætsforeningerne, at starte en ny afdeling med fitness. For en fitnessafdeling trækker helt typer nye medlemmer ind i foreningerne. Flere steder bliver fitnessafdelingen faktisk større end både fodbold og håndbold afdelingerne.De nye medlemmer kommer med nye ideer til aktiviteter i foreningen, f.eks. løbe- og cykelhold. Nye idrætsformer, som funktionel træning og Parkour kan også få sit udspring fra en ny fitnessafdeling.


 


Har I spørgsmål vedr. opstart af fitnesscenter, så kontakt fitnessgruppen.


Mere information om foreningsfitness – se www.foreningsfitness.dk  


 Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0