Fitnessudstyr

Fitnessudstyr


Fitnessudstyr til hjemmet eller dit firma kan købes på Internettet, hvor det bliver bragt ud lige til din dør. Fitnessudstyr er ikke bare fitnessudstyr. På nedennævnte hjemmeside kan du få rådgivning og kyndig vejledning.


 


Brugt fitnessudstyr


Brugt fitnessudstyr kan du se og købe på hjemmesiden www.fitnessgruppen.dk. Her kan du på en nem og overskuelig måde se billeder af træningsmaskinen og læse nyttig informationer omkring denne. Der er mange penge at spare på brugt fitnessudstyr, så gå ind og se det aktuelle udvalg.


 


Fitnessgruppen sælger løbende ud af sit udlejningsudstyr, og brugt fitnessudstyr er dermed en smart måde at spare penge på. Brugt fitnessudstyr er altid gennemtjekket og i god stand inden det sælges videre til dig med garanti. Fitnessgruppen sælger kun kvalitetsprodukter inden for fitnessudstyr.


 


Leder du efter fitnessudstyr så klik på "Private" i menuen foroven.Stort udvalg af motionsudstyr


Du finder et stort udvalg af motionsudstyr her hos os, da vi forhandler motionsudstyr af høj kvalitet til private såvel som virksomheder og motionscentre. Her kan du købe et stort udvalg motionsudstyr, der leveres samlet og klar til brug, hvis dette ønskes.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0