AeroBis

VELKOMMEN TIL AEROBIS!

AeroBis firmaer er beliggende i den smukke sports by Köln lige ved siden af det tyske sports universitet. Herfra udvikler og markedsfører de uddannelsesprodukter til funktionel træning: hvilket betyder udstyr til avanceret træning af styrke, udholdenhed og koordinering.

Det hele startede i 2009 med udviklingen af aeroSling slyngetrænere af grundlæggeren Elmar Schumacher, der oprindeligt designede slyngetrænere til sin egen træning.

KUNDER OG PRODUKTER

Kunderne til udstyret fra AeroBis er sportscentre, klubber, personlige trænere, atleter og den helt almene private bruger, der bruger produkterne hjemme, udendørs eller hvor de er placeret.

AeroBis har et bredt men versorienteret sortiment, hvor disse produkter indgår, aeroSling, alphaband, blackPack, blackthorn, revvll og verso360.
Den egentlige produktion af disse produkter sker også i Tyskland og europæiske nabolande.

Der sættes en høj værdihed i en kontinuerlig produktoptimering baseret på vores kundefeedback. Der lægges vægt på at skabe alsidige og mobile træningsenheder, der er førsteklasses og gennemtænkt, samtidig med at de giver et innovativt design.


Mest populære
Revvll One - Rope trainer
Revvll One - Rope trainer DKK 4.995,00
(DKK 3.996,00)
Info/køb
Revvll Pro - Rope trainer
Revvll Pro - Rope trainer DKK 6.995,00
(DKK 5.596,00)
Info/køb
Revvll - Plakat på engelsk
Revvll - Plakat på engelsk DKK 195,00
(DKK 156,00)
Info/køb
Revvll - Karabin
Revvll - Karabin DKK 125,00
(DKK 100,00)
Info/køb
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om motionsudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler fitnessudstyr af høj kvalitet, fra blandt andet Kettler, Peak Fitness, Concept II, Life Fitness, Circle Fitness, Reebok, polar m.fl.

Få gratis råd og vejledning om køb af motionsudstyr; motionscykel, romaskine, crosstrainer, løbebånd og styrketræningsudstyr.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitness. Ønsker du at komme i form eller tabe dig - vi har fitnessudstyret.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0