AeroBis

VELKOMMEN TIL AEROBIS!

AeroBis firmaer er beliggende i den smukke sports by Köln lige ved siden af det tyske sports universitet. Herfra udvikler og markedsfører de uddannelsesprodukter til funktionel træning: hvilket betyder udstyr til avanceret træning af styrke, udholdenhed og koordinering.

Det hele startede i 2009 med udviklingen af aeroSling slyngetrænere af grundlæggeren Elmar Schumacher, der oprindeligt designede slyngetrænere til sin egen træning.

KUNDER OG PRODUKTER

Kunderne til udstyret fra AeroBis er sportscentre, klubber, personlige trænere, atleter og den helt almene private bruger, der bruger produkterne hjemme, udendørs eller hvor de er placeret.

AeroBis har et bredt men versorienteret sortiment, hvor disse produkter indgår, aeroSling, alphaband, blackPack, blackthorn, revvll og verso360.
Den egentlige produktion af disse produkter sker også i Tyskland og europæiske nabolande.

Der sættes en høj værdihed i en kontinuerlig produktoptimering baseret på vores kundefeedback. Der lægges vægt på at skabe alsidige og mobile træningsenheder, der er førsteklasses og gennemtænkt, samtidig med at de giver et innovativt design.


Mest populære
Revvll One - Rope trainer
Revvll One - Rope trainer DKK 4.995,00
(DKK 3.996,00)
Info/køb
Revvll Pro - Rope trainer Magnetbremse
Revvll Pro - Rope trainer Magnetbremse Før DKK 6.995,00
DKK 5.495,00
(DKK 4.396,00)
Info/køb
Revvll - Plakat på engelsk
Revvll - Plakat på engelsk DKK 195,00
(DKK 156,00)
Info/køb
AeroSling XPE
AeroSling XPE DKK 995,00
(DKK 796,00)
Info/køb
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0