Relax Fitness

Fitnessgruppen tilbyder dig/jer professionelt træningsudstyr fra Relax Fitness.

Når vi hos Fitnessgruppen skal anbefale trænings-udstyr og trænings-maskiner til professionelt brug, er det vigtigt for os at vi tilbyder professionelle træningsmaskiner med høj kvalitet og høj brugerglæde samt høj bruger venlighed.

Med Relax træningsudstyr får du/I følgende:
Professionelt træningsudstyr i høj kvalitet, flot design, biomekanisk funktionelt og med høj træningsglæde og levetid.

•  Kvalitet, design, funktionalitet = Træningsglæde og flere brugere
•  Øvelserne er vist på maskinerne
•  Maskiner af høj kvalitet med pressions-lejre
•  Biomekaniske bevægelses-mønstre
•  Kvalitets-sæder med anatomisk udformning.
•  Det unikke AAA system (Air-Assisted Adjustment)
•  Drivrem for ekstra komfort og ekstra slidstyrke
•  Strømlignet eksklusivt design og kvalitet med stor træningsglæde og lang levetid.  

Med andre ord vil vi til en hver tid kunne anbefale vores Relax træningsudstyr til professionelt brug som f.eks.:
- Fitnesscentre
- Virksomheder
- Institutioner
- Foreninger

Kontakt os gerne vedrørende tilbud eller spørgsmål via telefon: 87 44 03 06 eller via mail: info@fitnessgruppen.dk  

Mest populære
Relax Rygtræner PTT0220
Relax Rygtræner PTT0220 DKK 4.495,00
(DKK 3.596,00)
Info/køb
Relax Chin Up & Dip PTT0219
Relax Chin Up & Dip PTT0219 DKK 7.695,00
(DKK 6.156,00)
Info/køb
Relax Seated Leg Curl PL1206
Relax Seated Leg Curl PL1206 DKK 25.995,00
(DKK 20.796,00)
Info/køb
Relax Seated Chest Press PL1201
Relax Seated Chest Press PL1201 DKK 24.995,00
(DKK 19.996,00)
Info/køb
Relax Seated Calf  -  Siddende Læg
Relax Seated Calf - Siddende Læg DKK 3.695,00
(DKK 2.956,00)
Info/køb

Relax Fitness – Professionelt Træningsudstyr

Træningsmaskiner i fitnesscentre og diverse motionsrum bliver ofte presset til det yderste og derfor skal man kunne sætte sin lid til at maskinerne er i en ordentlig kvalitet. Hos Fitnessgruppen anbefaler vi Relax Fitness som producerer professionelle træningsmaskiner til dem der kun ønsker det bedste! I serien fra Relax finder man et bredt udvalg af styrketræningsmaskiner – bl.a. nogle af de mest populære maskiner som f.eks. benpres, brystpres og et træktårn. Det store udvalg af kvalitetsmaskiner gør det muligt at indrette et komplet fitnessrum uanset niveau og målgruppe. Maskinerne kan bruges alle steder uanset hvilken form for fitnessrum man har/ønsker. Ønsker man f.eks. at kombinere Relax Fitness-træningsmaskiner med kredsløbsudstyr – det kunne være et løbebånd, motionscykel eller en crosstrainer – så anbefaler vi Circle Fitness, som er kredsløbsudstyr til professionel brug.

Hvorfor vælge Relax Fitness?

En af de helt store grunde til, at vi hos Fitnessgruppen anbefaler Relax Fitness, skyldes den høje kvalitet. De mange træningsmaskiner er solide og robuste og tåler enhver form for brug. Her er der ikke gået på kompromis med kvaliteten! Udover den høje kvalitet, kommer maskinerne også i flot og enkelt design – udseende har faktisk en del at sige, når man snakker indretning af diverse motionsrum.
Et bredt udvalg af både enkelt- og kombimaskiner. I Relax-serien finder man de klassiske enkeltstationer som man måske kender fra sit lokale motionscenter. Men ydermere er det også muligt at tilføje smarte kombimaskiner som kræver mindre plads da man får to maskiner i én. Dette kan være en fordel hvis man driver et mindre lokalt fitnesscenter eller måske har et lille træningsrum på arbejdspladsen. Fra Relax Fitness kan vi tilbyde kombimaskiner som f.eks. Lat Pulldown/Low Row, Leg Extension/Leg Curl og Pec Fly/Rear Delt. Er man på udkig efter styrketræningsmaskiner/racks, er dette selvfølgelig også en mulighed – Relax Fitness producerer kraftige og stabile racks der kan bruges til f.eks. bænkpres og squat. Bænkpres- og squatracks fås som enkeltstående racks, men de kan også kombineres i et Smith-stativ, hvis man ønsker begge dele i ét rack.

Hvem henvender Relax Fitness sig til?

Træningsudstyr fra Relax Fitness er til dem der ønsker høj kvalitet og stor brugerglæde i fitnessrummet. De mange varianter af maskiner gør, at vi hos Fitnessgruppen kan anbefale alle grupper af personer at benytte Relax Fitness – det kunne f.eks. være i et fitnesscenter, hos en personlig træner, en fysioterapeut, skoler & institutioner, hoteller, idrætsklubber og mange flere. Hvis man kun ønsker det bedste af det bedste hjemme i privaten giver Relax Fitness også mulighed for dette. På trods af maskinerne er lavet til professionel brug og i meget høj kvalitet, er priserne i et niveau hvor mange faktisk kan være med. Søger man f.eks. en træningsbænk/skråbænk, som bare er i en bedre kvalitet end private bænke, så er der her mulighed for at erhverve sådanne bænke til fordelagtige priser. Relax Fitness er høj kvalitet til fornuftige priser.

Plate Loaded eller vægtmagasin?

I serien fra Relax Fitness finder man både træningsstationer med vægtmagasin og dem her har brug for vægtskiver (Plate Loaded). Det ene er ikke bedre end det andet – det er mere et spørgsmål om behov og målgruppe. De mere klassiske maskiner med vægtmagasin rammer en bred målgruppe hvor alle kan være med uanset niveau. Disse stationer kan benyttes af personer der ønsker lette træningsøvelser, men også af dem der har behov for forholdsvis tung træning. Plate Loaded-serien kan i bund og grund også bruges af alle, men de henvender sig mere specifikt til brugere der ønsker at løfte tung og kunne påføre masser af vægt. Her benyttes nemlig 50 mm vægtskiver – så er det blot et spørgsmål om hvor mange skiver der kan sidde på skiveholderne. Så med denne serie kan man tiltrække en anden målgruppe og de ses ofte i de lidt større fitnesscentre.

Etablering/levering af Relax-maskiner:

Hos Fitnessgruppen har vi mange års erfaring med etablering og supplering af diverse motionsrum. I fællesskab med kunden finder vi altid den løsning der kan opfylde kundens behov og ønsker. Et af de spørgsmål vi oftest får, når et kunde har købt et produkt fra Relax Fitness, er: ’Er det svært at samle?’. Fordelen ved Relax og deres maskiner er, at mange af dem stort set kommer samlet fra fabrikkens side – det gælder dog mest de store maskiner. Hvis man gerne vil være på den sikre side og sørge for at træningsstationer bliver samlet korrekt, tilbyder vi selvfølgelig gerne at levere og opsætte. Vores montører kender Relax-maskinerne ind til benet og ved præcis hvordan de skal sættes sammen. Dette kan f.eks. være en fordel hvis man er i gang med at etablere et helt nyt fitnessrum. Fitnessgruppen hjælper gerne igennem hele processen lige fra idé og byggeplads til det endelige resultat med levering og opsætning af det nye moderne træningsrum.
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0