Kettlebell


Kettlebells er lige nu en af de mest populære former for styrketræning, og hos Fitnessgruppen har vi et stort udvalg af både almindelige og competition kettlebells.

Denne træningsform giver dig mulighed for mere end bare styrketræning af arme. Med de uendelige mange øvelser du kan lave med en kettlebell, har du muligheden for at styrke alle kroppens store muskelgrupper.

Med en kettlebell, er det kun fantasien der sætter grænser for øvelser og muligheder. Hvis du mangler inspiration til træningen/øvelserne, vil vi hos Fitnessgruppen gerne hjælpe dig.

Vi har både neopren kettlebells og competition kettlebells.

Vores neopren kettlebells er delvist betrukket med et kraftigt lag farvet neopren, som sørger for at beskytte gulvet, og gør det nemt at kende de forskellige kg. ved hjælp af farven. Disse kettlebells varierer i størrelse alt afhængig af hvor tunge de er. Jo tungere kg. desto større kettlebell.
Køb din kettlebell i følgende størrelser 4 kg, 6 kg, 8 kg, 10 kg, 12 kg, 14 kg, 16 kg, 20 kg, 24 kg, 28 kg, 32 kg.

Vores competition kettlebells har samme størrelse uanset vægt. De er markeret via farve og der står vægt på hver enkelt kettlebell. Competition kettlebell fås i 8 kg, 12 kg, 16 kg, 20 kg, 24 kg, 28 kg og 32 kg.

Kettlebell træning er meget velegnet til både kvinder og mænd, og vores kettlebells kan både anbefales til private og motionscentre!

Køb kettlebells hos fitnessgruppen altid gode tilbud på kettlebells.

Mest populære
Peak Fitness 8 kg. Kettlebell
Peak Fitness 8 kg. Kettlebell DKK 275,00
(DKK 220,00)
Info/køb
Peak Fitness 12 kg. Kettlebell
Peak Fitness 12 kg. Kettlebell DKK 375,00
(DKK 300,00)
Info/køb
Kettlebell Rack inkl. Kettlebells
Kettlebell Rack inkl. Kettlebells Før DKK 4.974,00
DKK 4.495,00
(DKK 3.596,00)
Info/køb
Peak Fitness Kettlebells sæt inkl. stativ
Peak Fitness Kettlebells sæt inkl. stativ Før DKK 6.125,00
DKK 5.499,00
(DKK 4.399,20)
Info/køb

Køb af KettlebellKettlebells er en sjov og yderst motiverende træningsform, der kan give store resultater for din og din krop.  Kettlebell bruges blandt andet i funktionel træning. Kettlebell fås fra 4 kg og op til 60 kg. De mest brugte er 8, 12 og 16 kg.

Når du træner med en kettlebell bruger du mange muskelgrupper og led samtidigt (flerleds øvelser). Man arbejder med balance, koordinering og kontrol – men det vigtigste er, at det er en sjov træning.

Alm. Kettlebells er lavet som en kanonkugle med håndtag på. Mange gange er de belagt med neopren for at gøre dem lækre at træne med – men også for at beskytte gulvet. Kettlebells belagt med neopren kan laves i flotte farvekoder, så man på farven kan se hvor tung den er.  Størrelsen på alm. Kettlebells afhænger af vægten. Jo større vægt, jo større kettlebell.

En anden type er de såkaldte competition Kettlebells. De er lavet således, at de har samme størrelse uanset om det er en 8 kg. eller 32 kg. Som navnet antyder bliver denne type f.eks. brugt i konkurrencer, men de kan sagtens bruges til hjemme. Den store fordel ved competition kettlebells er størrelsen, du er derved sikret, at uanset hvilken vægt du vælger, så vil din bevægelse altid kunne forblive den samme, dette gør det nemmere at øve korrekt teknik og sikre den bedst mulige træning.

Brug af KettlebellKettlebells kan på mange måder ses som en helt almindelig frivægt der blot er lettere at håndtere til flere øvelser grundet dets håndtag og form. Med en kettlebell kan du træne hele kroppen, og hos Fitnessgruppen anbefaler vi særligt disse øvelser for at komme det meste af kroppen igennem:

Arm Curl: Denne øvelser fokuserer armen heraf særligt biceps, øvelsen laves ved holde kettlebellen udstrakt i slap armen og herefter bøjes armen, således at hånden ender med at røre skulderen.

Kettlebell Swing: Her holdes kettlebellen med begge hænder udstrakt og svinges over hovedet og derefter ned igennem benene. Dette er en effektiv øvelse som er god til særligt ryg, ben og arme

Deadlift: Du kender måske allerede dødløft fra vægtløftning, denne øvelse laves på samme måde. Vægten holdes i strakte arme med ryggen let bøjet fremover, men stadig ret. Her

Goblet Squat:


Denne øvelse er perfekt til at træne ben og baller, men den rammer også dele af overkroppen. Kettlebellen holdes tæt ind til kroppen med armene rundt om, herefter går man på hug og løfter med benene op til en stående stilling, dette gentages. Øvelsen ses nedenfor udført med en håndvægt.

Delt Row

Delt Row


Denne simple øvelse laves ved at holde kettlebellen løst under en foroverbøjet ryg, herefter trækkes kettlebellen op til brystet ved hjælp af arme og skuldre.

Delt Row


Disse og mange flere øvelser kan findes på musclewiki.com

Husk at starte let og byg derefter mere vægt på, dette sikrer at du får teknikken helt på plads før du træner tungt og mindsker derfor chancen for evt. overbelastningsskader. Ved genoptræning anbefales det altid at tage flere repetitioner fremfor mere vægt.
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0