Valg af træningsudstyr til hjemmetræning


Der er mange muligheder for valg af godt træningsudstyr til brug i hjemmet.  Alle træningsredskaber har fordele og ulemper – Vælg det der passer dig bedst og som du synes er sjovt at bruge. Motivation er nøglen

Det vigtigste ved valg af træningsudstyr er, at vælgetræningsudstyr noget som motiverer én – noget som man synes er godt at træne på. OGSÅ skal man gøre træningen sjov.  Vælg for eksempel kredsløbsudstyr (motionscykler, crosstrainer, løbebånd mv.) med indbyggede programmer – de gør, at træningstiden føles kortere. Overvej alternativt et simpelt ab wheel til hurtig og effektiv træning. Stil træningsudstyret foran Tv’et - så kan du se dit yndlingsprogram imens du træner eller du kan tage anden halvleg af fodboldkampen på maskinen. Andre hører musik, radio eller lytter til lydbøger når de træner. Sidder man på en motionscykel, så er det også muligt at læse samtidigt. Det vigtigste er, at gøre træningen underholdende, så tiden går hurtigere. 


NYT: Træn med din iPad eller Tablet

Træn med din iPad eller tablet på træningsmaskinen. Hvorfor ikke løbe en tur i New York eller cykle en tur i et flot landskab via billeder fra Google streetview. Flere maskiner gør det muligt at styre f.eks. løbebåndet fra en app – feks. ”Run on earth”. Eller man kan arbejde, spille, se film eller læse på sin iPad når man træner.   


Hvor skal min motionscykel stå?

Stil udstyret så det er let at tage i brug. Både når du skal træne i over en halv time eller hvis du skal genoptræning, så skal det være nemt at komme i gang uden at skulle lave den store omflytning. De fleste kredsløbsmaskiner har hjul på, så man det køre dem frem, når disse skal bruges. – Og en motionscykel eller crosstrainer o. lign. kan sagtens stå i stuen.


Træningsglæde

Træningsglæden kommer når man træner på en god maskine. Træningsudstyret skal have en fornuftig kraftig rammekonstruktion, bevægelsen skal være naturlig og flydende og computeren skal være let at se og gerne have programmer indbygget.  Det anbefales at du prøver udstyret eller få god råd og vejledning inden du vælger dit træningsudstyr. Det kan være små ting der gør, at du synes den ene maskine er bedre at bruge for dig en anden maskine.


Fitnessgruppen har stor butik med udstilling af træningsudstyr og her kan du i almindelig åbningstid altid komme ind også prøve maskinerne og få råd og vejledning.

Kort fortalt:

  1. Find det træningsudstyr der motiverer dig.
  2. Gør træningen sjov med træningsprogrammer i computeren eller iPad
  3. Stil træningsudstyr foran TV’er eller Radioen.
  4. Stil træningsudstyret let tilgængeligt. 


 Se vores store udvalg af træningsudstyr til private.

God træning.

©fitnessgruppen A/S


Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0