Udstyr, du nemt kan have med i kuffertenI denne artikel vil du blive klogere på udstyr, du nemt kan have med i kufferten, eller weekendtasken. Det hverken fylder eller vejer meget, så du kan altid have det med på rejsen, og træne hvor og når du vil. Det er lige meget om du skal på ferie, konference, udlandsophold eller forretningsrejse; du får din daglig motion med disse redskaber, uanset hvad. Bare sørg for at have dem i kufferten når du tager afsted.  
Elastik


Træningselastikker fylder slet ikke noget og vejer ingenting. Til gengæld får du mulighed for at træne næsten hele kroppen med et par elastikker. Der er et hav af muligheder for øvelser kan du udføre med elastikker.
Sjippetov


Et sjippetov hverken fylder eller vejer meget. Et sjippetov er et fantastisk redskab for at få din puls op og kan være et meget effektivt træningsværktøj. Det bruges til at forbedre både kondition og koordination. Sjipper du i højt tempo, kan du opnå lige så højt belastningsniveau som på en løbetur.
Slyngetræner eller TRX


Slyngetræneren fylder minimalt og vejer ikke noget. Slyngetræneren er et redskab til suspension training, dvs. at du bruger din egen kropsvægt imod dig for at opbygge styrke.  Du kan udføre utallige øvelser, tilpasset efter dit eget niveau. Med slyngetræneren får du forbedret din styrke, koordination, balance og stabilitet ved at træne core (kernestyrke), arme, ben og mave. Træning med slyngetræneren er et meget godt supplement til øvrig træning. Slyngetræneren kan hænges på en dør, trægren, bjælke, stativ, you name it..AB wheel / Træningshjul

Ab wheel fylder ingenting og er meget let. Det er et perfekt redskab hvis du ønsker flad mave og stærk ryg. Med et træningshul opnår du kernestyrke- og stabilitet mens du får trænet mave, ryg, arme og skuldre samtidigt. 
Håndtræner


Håndtræneren kan fint passe i din lomme og vejer ingenting. Handgrips/ håndtræner er et enkelt og effektivt redskab, der bruges til at styrke greb, håndled og underarme. Håndtræneren stimulerer fingrenes bevægelighed og forebygger ikke mindst eventuelle skader. Den kan hjælpe dig med at nå dine større træningsmål i øvelser som dødløft, bænkpres, pull-ups, dips eller curls.
Pulsur, tracker eller en aktivitetsarmbånd


Et pulsur giver dig en god mulighed for at holde styr på din daglige motion, og vise din fremskridt, uanset hvor du er i Verden. Eksempelvis kan en tur på stranden på ca. 30 min. udgøre 2000 skridt hvor du får forbrændt mindst 100 kcal.
Udstyret, du altid har med - din egen krop


Du har alt, du skal bruge for at få trænet med det samme – dig! Der er et hav af egen kropsvægtsøvelser – armbøjninger, squats, lunges, alm. og side planke.


LÆS OGSÅ: Øvelser med udstyr, du kan nemt have med i kuffertenRelaterede varer
Body-Tube - Medium - Grøn
Body-Tube - Medium - Grøn
DKK 95,00
(DKK 76,00)
TRX Suspension Trainer Pro 3.0
TRX Suspension Trainer Pro 3.0
Før DKK 1.745,00
DKK 1.499,00
(DKK 1.199,20)
Massagerulle
Massagerulle
DKK 199,00
(DKK 159,20)
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0