Træningsbælter

Hos Fitnessgruppen tilbyder vi et stort udvalg af træningsbælter.

Et træningsbælte bruges ofte til at støtte omkring ryg, lænd og mave, når der skal løftes tungt.

Udover de almindelige træningsbælter,  vægløfterbælter tilbyder vi også Dip bælter.
Et dipbælte bruges når du gerne vil have ekstra vægt på dine dip og chin up øvelser.

Der står anbefalede størrelser i forhold til dit mål omkring livet på hver enkelt bælte, men hvis du er i tvivl, så er du mere end velkommen til at kontakte os eller komme ind i butikken og prøve et bælte.

Mest populære

Undgå skader og opbyg styrke med træningsbælter


Døjer du med rygskader eller ønsker du blot at forbedre din rygholdning under de tungere løft som squat, dødløft og lignende, kan et træningsbælte være det helt rigtige udstyr at tilføje til din træningsrutine. Grundideen bag at træne med et træningsbælte, er at øge trykket på lænområdet for at skabe den stabilitet der kræves for ikke at skade ryggen under træningen. Mange har den forståelse at træningsbæltet skal sidde så stramt som muligt, men i virkeligheden handler det om at finde et tryk der sætter mavemusklerne i spænd, så der skabes en større stabilitet og kraftudvikling. Ved korrekt udførelse kan dette medføre at man i nogle øvelser, kan løfte op mod 10-15 % mere. Et træningsbælte kan med fordel benyttes i kombination med lifting straps for at opnå maksimum styrke.

Den klare fordel ved brug af et træningsbælte er den øgede vægt man som udøver vil være i stand til at løfte grundet det øget tryk samt den stabilitet der skabes i øvelserne med bæltet i brug. Denne øgede corestabilitet bevirker ligeledes at risikoen for rygskader mindskes. Dette kommer som følge af, at ryggen i mange af øvelserne har tendens til at svaje for meget, men med bæltet kan uhensigtsmæssige bevægelser hurtigt mærkes.

Mand med Harbinger træningsbælte

Der findes flere forskellige træningsbælter, der hver især er hensigtsmæssige i forskellige stadier og øvelser af styrketræningen. Herunder kan du læse fitnessgruppens guide til de 3 primære bælter.

Læderbælte:


Det hyppigst anvendte bælte blandt fitnessudøvere er det tykke læder bælte med tæt tilslutning på læn og core. Dette er især brugbart for den hårdt trænende udøver, der gør sig i tungere styrketræning. Hos fitnessgruppen forhandler vi Harbinger læderbælter med både bred samt smal pasform i alle størrelser fra S-XL. Bæltet som er produceret i stærk topkvalitets læder er et prisvenligt valg, hvilket der gør modellen perfekt for både den erfarne og nyere udøver.

Se vores udvalg af læderbælter her;

Læderbælter

Lændestøtte/polybælte:


Lændestøtten er brugbar hvis man som udøver ønsker et blødere og mildere alternativ til det faste læderbælte. Bæltet tilbyder en velcrolukning, der for nogen kan give en mere brugertilpasset pasform. Dette bælte er nyttigt i øvelser, hvor der blot ønskes mere overordnet stabilitet i øvelser som ikke nødvendigvis involverer ryggen direkte, såsom bænkpres og military press. Bæltets høje fleksibilitet kan ligeledes gøre det til et godt match for folk, som i forvejen oplever rygproblemer eller har skader.

Se vores udvalg til både kvinder og mænd her;

Harbinger Poly Bælte Dame

Harbinger Poly Bælte Herre Medium

Harbinger Heavy Bælte Medium

Dipbælte


Dipbæltet bruges modsat de andre bælter ikke til at stivne ryggens form i øvelserne, men som et træningstilbehør, der gør dig i stand til at udføre kropsøvelser med ekstra vægt. Dette kan være nyttigt i øvelser, hvor der hovedsageligt fokuseres på kropsvægten såsom pull-ups, dips eller lignende. Hvis man ønsker muskelvækst og styrkeforøgelse i disse øvelser, er det nødvendigt at man konstant går efter et progressive overload, hvilket kan være en forhindring uden brug af et dip-bælte. Dette bælte fås både som poly og læder udgave.

Se Dipbælter her;

Harbinger Læder Dip Bælte

Harbinger Poly Dip Bælte
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0