Swissball

En swissball har mange navne; fitnessbold, gymnastikbold, terapibold, træningsbold, coreball ect. En swissball kan bruges til mange forskellige øvelser, relateret til træning af din krop. Her kan du for eksempel både træne dine rygmuskler, mavemuskler og armmuskler. En fitnessbold er et godt træningsredskab at have i hjemmet.

 


En swissball / fitnessbold 65 cm kan anvendes til mange forskellige slags øvelser.


På hjemmesiden www.fitnessgruppen.dk kan du se øvelsesvejledninger, der kan hjælpe dig til at komme i gang med at træne med en fitnessbold 65 cm. Fitnessgruppen er stedet på nettet, hvor du kan få hjælp og vejledning til køb af en fitnessbold. PS: Du kan også hente din i butikken i Aarhus.


 


Gå ind på ovennævnte hjemmeside og se billeder af bolden og læs nyttig information, for eksempel omkring en swissball 55 – 65 - 75 cm. Her kan du også læse om andre træningsmaskiner, og deres virkeområder. Så få råd og vejledning om en fitnessbold eller bliv inspireret til andre træningsredskaber.


 


Leder du efter en swissball, så klik her.Relaterede varer
SwissBall 75 cm.
SwissBall 75 cm.
DKK 169,00
(DKK 135,20)
SwissBall 65 cm
SwissBall 65 cm
DKK 149,00
(DKK 119,20)
SwissBall 55 cm
SwissBall 55 cm
DKK 129,00
(DKK 103,20)
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0