Styrketræning Privat

Uanset om du vil tabe dig eller opbygge en større muskelmasse har styrketræningen efterhånden vist sig som det mest effektive middel.
Hos Fitnessgruppen har vi et bredt udvalg af varer til styrketræning i privaten. Lige fra elastiker, ankelvægte og håndtrænere, til de lidt større opstillinger med racks, vægtstænger og vægtskiver i forskellig art.

Hos Fitnessgruppen stræber vi efter at kunne opfylde den enkeltes behov, værende fra fitnesshobbyisten der bare gerne ville kunne bevæge sig lidt derhjemme, med minimalt udstyr. Til træningsentusiasten der stræber efter af få sit eget homegym eller ønsker at fylde garagen op med <a href="https://www.fitnessgruppen.dk/crossfitudstyr/">crossfitudstyr</a> i høj kvalitet.

Hvorfor skal du vælge at købe udstyr hos Fitnessgruppen.

  • Favorable priser og produkter
  • Stort udvalg inden for privat udstyr til alle former for træning
  • Professionel rådgivning igennem hele købsforløbet
  • Mere end 20 års erfaring inden for salg af fitness og motionsudstyr

HånedvægteMultitrænerKettlebellsSquatstativerVægtudstyr 50 mm.TræningsbænkeVægtudstyr 30 mm.Tilbehør til styrketræning
Hos Fitnessgruppen fører vi flere forskellig brands inden for styrketrænings udstyr og homegym equipment, som f.eks. Peak Fitness, Powertec og Finnlo. 
Det er vigtigt for os at have et bredt sortiment af varer, så vi kan sikre os at du som kunde for det trænings udstyr du står og mangler. 
Du kan hos Fitnessgruppen få kyndig vejledning i alt fra valg af maskiner og udstyr, indretning af lokale samt gode råd til træningsøvelser og fremgangsmåde. Kom forbi butikken på Viborgvej 107, i Aarhus til en uforpligtende snak. 

Hos Fitnessgruppen har vi også en erfaren service og montageafdeling der også står klar til at samle og montere dit homegym, hvis dette skulle være nødvendigt.


Relaterede varer
128 kg OL Vægtsæt - PU - Peak Fitness - 900 kg. Ol stang 220 cm.
Peak Fitness Skråbænk FID
Peak Fitness Skråbænk FID
Før DKK 2.195,00
DKK 1.795,00
(DKK 1.436,00)
Powertec Workbench LeverGym Black
Powertec Workbench LeverGym Black
Før DKK 11.995,00
DKK 9.995,00
(DKK 7.996,00)
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0