Stairway GTL


Vores nye Stairway GTL, måske bedre kendt som en trappemaskine, er super konkurrencedygtig sammenlignet med andre trappemaskiner på markedet, som f.eks. Stairmaster fra Nautilus, Stairmill fra Star Trac og Excite Climb fra Technogym. Søger du den ultimative trappemaskine, som styrke- og konditionsmæssigt udfordrer dig noget mere end en traditionelt stepmaskine ville gøre, så er det en Stairway du skal købe. Vores Stairway er en af de laveste på markedet - krav til lofthøjde er på 259 cm. Det gør at den kan stå de fleste steder rundt i centre og i privaten, som andre trappemaskiner ikke har mulighed for. Motoren i Stairway’en er stadig super konkurrencedygtig sammenlignet med andre trappemaskiner på markedet.


Vores Stairway giver dig en unik mulighed for at træne på trappe eller få følelsen af, at du bestiger et bjerg. Stairway’en har en nem indstigning med den lave højde til det laveste trin og den selvjusterende hastighedsregulering gør at de fleste kan benytte maskinen. Stairway'en er ideel til lav og høj intensitetstræning på grund af de forskellige indtastningsmuligheder på computerskærmen. Ved brug af stairway kan du blandt andet opnå en generelt forbedret kondition, stærkere underkrop, core muskulatur samt en mere tonet krop. Computeren viser tid, kalorier, antal step, step pr. minut, hastighed og puls. Stairway, Stairmaster, Stairmill og lignende trappemaskiner, er i gennem de seneste par år blevet ekstremt populære rundt i diverse fitnesscentre.


Stairway GTL er produceret hos Jacobs Ladder og kan købes her hos Fitnessgruppen. Enten på vores hjemmeside Fitnessgruppen.dk eller i vores butik på Viborgvej 107 i Aarhus, hvor vi også har en udstillingsmodel stående.Relaterede varer
Stairway GTL Trappemaskine
Stairway GTL Trappemaskine
DKK 47.500,00
(DKK 38.000,00)
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0