Små håndvægte

Fitnessgruppen tilbyder et stort udvalg af små faste håndvægte til både private og motionscentre.

Vi tilbyder primært små håndvægte fra Peak Fitness i neopren og gummi. De profesionelle Peak Fitness gummi håndvægte kan købes fra 1-10 kg.

Peak Fitness Neopren håndvægte kan købes fra 1-8 kg.  Der er gode fitness håndvægte fra 1 kg.  og opad.
Køb f.eks. håndvægte 3 kg. med neopren - Et godt og billig håndvægtsæt.

Vores små håndvægte er velegnet til muskel og genoptræning af arme, skulder og ryg. Vi sælger små håndvægte som enkelte sæt eller flere sammensatte sæt, så du kan finde den løsning der passer netop til dig.

Vores små håndvægte anbefales til både private og professionelle motionsrum.

Mest populære

Små håndvægte

Håndvægte findes i mange størrelser, farver og varianter. Hos Fitnessgruppen tilbyder vi kvalitets håndvægte der er overdækket med neoprenbelægning, dette giver dig et blødere greb og du undgår hård hud på hænderne.

Håndvægtene er sekskantede og kan derfor ikke rulle rundt på gulvet.I alle centre finder man håndvægte, da det er en essentiel del af styrketræning og genoptræning. Det betyder også at øvelserne er utallige og der er rig mulighed for at træne hele kroppen med håndvægte.

Hos Fitnessgruppen har vi neopren håndvægte fra 1-8 kg – de er nemme at kende forskel på, grundet de mange farver som skiller kiloene ad.

Du kan købe dem som sæt fra 1-8 kg, 1-5kg eller blande dem selv som lige netop du ønsker. God fornøjelse.


Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0