Skoler & Institutioner


Gylling Efterskole:


Fitness og motion hos diverse skoler og institutioner er med til at holde unge mennesker i gang og gøre dem sundere og gladere i hverdagen. Derfor har der også været en stigende vækst i forbindelse med nyetableret motionsrum blandt de mange skoler og institutioner i Danmark. Det er vigtigt at kunne tilbyde fysisk aktivitet i hverdagen, i verden hvor Smartphones og Tablets har overtaget ens hverdag. Behovet for et motionsrum er selvfølgelig forskelligt fra skole til skole og hos institutionerne, da det afhænger meget af hvad man beskæftiger sig med.


Hos Gylling Efterskole fandt de ud af, at det var vigtigt at kunne tilbyde lidt mere udover det sædvanlige, som kunne tiltrække nye elever og selvfølgelig tilfredsstille de nuværende. Derfor gik man med tanken om, at det kunne være spændende med et helt nyt og moderne ’mini’ fitnesscenter, så eleverne også kunne dyrke motion i fritiden i fællesskab eller på egen hånd. Gylling Efterskole tilbyder et hav af sportsfag, hvilket selvfølgelig også spillede en stor rolle i beslutningen omkring et nyt fitnessrum. Hos Fitnessgruppen så vi frem til et spændende projekt, hvor der virkelig skulle lægges vægt på fysisk aktivitet og træning.
På besøg hos Gylling Efterskole:


I starten af processen, var vores salgskonsulent på besøg hos Gylling Efterskole, for at se nærmere på rummet og selve skolen, så der kunne dannes et overblik over hele casen. Vi kommer hellere end gerne ud til vores kunder, så vi får en personlig og ærlig kontakt – det er altid rart at få sat ansigt/ansigter på. Hos Gylling Efterskole fik vi dannet os et godt overblik over rummet og selve skolen. Bl.a. blev vi mødt af en lille udfordring, da rummet ikke lå i stueplan. Her skulle der tænkes i alternative løsninger, for at kunne få tunge træningsmaskiner løftet op. Heldigvis findes der mange dygtige flyttefolk og kranfirmaer, som kan løse disse opgaver. I enighed med Gylling Efterskole, nåede vi frem til at den bedste løsning var at sætte et kranfirma på. Efter vores besøg vi fik lavet et skræddersyet tilbud der opfyldte Gylling Efterskoles behov og ønsker, så de kunne tilbyde nuværende og nye elever et moderne fitnessrum.
Levering og opsætning:


Da udstyret kom frem til Gylling Efterskole, var det tid til det spændende øjeblik, hvor de mange tunge træningsmaskiner skulle løftes op i rummet. Hos Fitnessgruppen havde vi sørget for, at der var et kranfirma klar til at hjælpe med denne udfordring. De mange maskiner blev hævet op i luften og hang og svingede rundt – sjovt så det ud. Men ikke desto mindre var det den helt rigtige løsning, og alle maskinerne kom op i rummet uden problemer. Herefter kunne vores serviceteknikkere gå i gang med at samle udstyret, så det hele kunne være klar til de spændte elever på efterskolen.
1 års serviceeftersyn:


Godt og vel et år efter det nye fitnessrum blev etableret, blev det tid til et årligt serviceeftersyn på diverse træningsmaskiner, så Gylling Efterskole kunne være sikre på at alt var som det skulle være. Vores serviceteknikker tog derfor et smut forbi efterskolen og gik alle maskiner igennem. Her blev der smurt og efterspændt, samt testet om der skulle være yderligere behov for service. Efter vores besøg kunne Gylling Efterskole være helt sikre på, at deres elever trygt kunne træne og hygge sig i det flotte motionsrum.


Skal vi lave jeres nye fitnessrum?


Fitnessgruppen har over 20 års erfaring med etablering af diverse motionsrum og fitnesscentre. Vi er jeres sparringspartner igennem hele processen, og vi står altid klar med råd og vejledning, hvis der skulle blive behov for det. Vores fornemmeste opgave er at lytte til kundens behov, samtidig med at komme med vores viden og erfaringer. Står I og skulle til at udskifte enkelte maskiner eller etablere et helt nyt fitnessrum, så tøv ikke med at kontakte os:


Mail: info@fitnessgruppen.com


Tlf.: 87 44 03 06Relaterede varer
Relax Squat Stativ PTT0207
Relax Squat Stativ PTT0207
Før DKK 8.495,00
DKK 7.495,00
(DKK 5.996,00)
Relax Leg Extension / Leg Curl
Relax Leg Extension / Leg Curl
DKK 22.995,00
(DKK 18.396,00)
Relax Crossover Pulley Combo PTT0112  2 x 109 kg vægtmagasin
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0