Sandsæk

Hos Fitnessgruppen kan du købe en bokse sandsæk af høj kvalitet af mærket Everlast.

En sandsæk eller speedbag er både god styrketræning og konditionstræning.

Everlast sandsække laves i PU eller Nevartear. Begge er kunstlæder materiale pylourethan i høj kvalitet.
PU er lidt billigere og lavet i et tyndere materiale, derfor anbefales de til privat brug. Nevartear er lidt kraftigere og med stærkere syninger så de kan anvendes til  motionsrum, boksetræning (holdtræning) og privat.  De tåler utal af slag og spark.

Sandsækkene fås i flere størrelser og vægtklasser. Som nybegynder indenfor træning anbefaler vi, man ikke vælger en for høj vægtklasse. Boksesækkene fås fra 19-43 kg.  

Everlast er et veletableret mærke indenfor boksning og bokseudstyr. Vi kan fra Fitnessgruppen ikke andet end anbefale deres boksesække og speedbags til den seriøse hjemmetræning.


Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0