Salg af motionsudstyr

Salg af motionsudstyr


Inden for salg af motionsudstyr er det vigtigste, at kunden får et produkt, der er af høj kvalitet, og som er brugervenligt. Dette er alt sammen noget, som Fitnessgruppen sætter øverst på listen i forbindelse med sit udbud af motionsudstyr. Her finder salg af motionsudstyr sted på en ordentlig måde, da dine ønsker og behov er i højsædet.


Du finder motionsudstyr af høj kvalitet her hos Fitnessgruppen, da vi forhandler motionsudstyr fra de førende leverandører – vi har motionsudstyr af høj kvalitet til private såvel som virksomheder og motionscentre. Hos os kan du købe løbebånd, crosstrainer, motionscykler, romaskiner mv. 


Vi leverer hele motionsrum, samlet og opsat klar til brug inkl. Instruktion i maskinerne og vejledning om at opnå succes.


 


Leder du efter motionsudstyr, kan vi klart anbefale dig at gå ind på siden og se det fine udvalg. Vi tager os af salg af motionsudstyr, og så er det op til dig at få en god træning. Vi solgt udstyr siden 1993. Så kontakt os for gratis råd og vejledning.


 

Motionsudstyr


Motionsudstyr i en høj kvalitet, og som er brugervenligt, fås hos Fitnessgruppen. Du er velkommen til at kigge ind i butikken og teste udstyret eller bestille motionsudstyret over nettet og få det leveret direkte. Kontakt os for råd og vejledning om motionsudstyr.
Kettler


Kettler er et godt kvalitetsmærke indenfor motionsudstyr, og produkter herfra fås hos os til en fornuftig pris. Kettler producerer eksempelvis motionscykler, som er nemme at anvende.Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0