RELAX PRO FITNESS

Professionelle træningsmaskiner fra Relax Fitness!

Hos Fitnessgruppen tilbyder vi et bredt udvalg af Relax Fitness Træningsmaskiner. Man finder bl.a. Benpres, Leg Extension/Leg Curl, Bænkpres, Squatstativ og Cable Cross - kort sagt, alt hvad der hører til i et moderne fitnesscenter!

Træningsmaskiner fra Relax Fitness er garant for høj kvalitet, samt et bredt udvalg hvor man kan få trænet alle de populære træningsøvelser som f.eks. bænkpres og squat, men selvfølgelig også træning af resten af kroppen i form af ben-maskiner, rygtræner, mavetræner og biceps og triceps maskiner.

Fitnessgruppen har mange års erfaring med etablering af diverse centre, firma-motionsrum og lignende, hvor vi stolt har brugt maskiner fra Relax Fitness.

Ønsker man det bedste af det bedste, om det er i det lokale fitnesscenter, på arbejdspladsen, sportsklubben eller hos den personlige træner, så er Relax Fitness træningsmaskiner det sikre valg!

Kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning omkring de mange forskellige træningsmaskiner.

Mest populære
Relax Seated Calf  -  Siddende Læg
Relax Seated Calf - Siddende Læg DKK 3.300,00
(DKK 2.640,00)
Info/køb
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0