Profil

Fitnessgruppen A/S er din sparringspartner, når du skal købe motionsudstyr.

Fitnessgruppen A/S er en 100 procent dansk virksomhed. Vi har siden 1993 leveret motionsudstyr til private, virksomheder og motionscentre. Kvalitet, service og rådgivning er nøgleord hos Fitnessgruppen. Som kunde hos Fitnessgruppen sætter vi dine ønsker og behov i højsædet og kombinerer dem med produkter af en ordentlig kvalitet og høj service. 
 
Besøg butikken online


Fitnessgruppen er specialforhandler og importør af motionsudstyr, og vi lægger et stort arbejde i at udvælge det motionsudstyr, vi sælger. For os er mærket ikke afgørende, men kvalitet, funktionalitet, brugervenlighed og selvfølgelig prisen, således at kunden får det rigtige produkt til den rigtige pris. 
 
Hos Fitnessgruppen finder du en stor butik med udstilling af motionsudstyr, så man kan prøve udstyret inden man køber. Ligeledes har vi et stort lager, så man kan få de fleste produkter med det samme.

Fitnessgruppen, din leverandør af motionsudstyr.

 Fitnessgruppen’s hjemmeside www.fitnessgruppen.dk kan man se produkter, tekniske data mv. og man kan bestille varerne on-line i web-shoppen. Varerne bestilt i via nettet forsøges sendt samme dag med enten PostNord eller GLS. Spørgsmål om produkterne og brug af disse kan altid stilles til Fitnessgruppen, vi sidder klar til at hjælpe.

Fitnessgruppen leverer gerne dit motionsudstyr samlet og klar til brug, således at du kan koncentrere dig om din træning. Ligesom vi også gerne vejleder dig i kredsløbstræning, pulstræning og styrketræning.

Fitnessgruppen speciale er træning og træningsudstyr, men vi er ikke specialister på alle områder. Derfor har vi en række samarbejdspartnere som bl.a. tæller kiropraktorer, fysioterapeuter, kostvejledere, massører og fitnessinstruktører. Disse samarbejdspartnere gør os istand til at tilbyde kurser, foredrag og personlig træning af høj kvalitet.


Fitnessgruppen.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.


Fitnessgruppen´s holdning:


"Der er næppe noget i verden, som ikke én eller anden kan lave lidt dårligere og sælge lidt billigere og folk som kun ser på prisen, er denne mands lovlydige offer."


John Ruskin (1819-1900)

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0