Polar pulsur

Polar pulsur

Med et pulsur kan du måle det helt nøjagtige tal for din trænings intensitet. Pulsen kan bruges som træningspartner, der motiverer og samtidig sørger for, at du ligger i det rigtige pulsinterval. Med et pulsur måler man ens aktuelle puls, hvilket gør det muligt at styre og optimere træningen efter pulsen. Et pulsur består af en pulssender, som sidder rund om brystet samt et pulsmodtager / pulsur. I dag har mange pulsure indbygget en GPS modtager, så man kan se hastighed og distance, imedens man løber. Kaloriemåler er standard i mange af pulsure i dag.


 


Et Polar pulsur kan hjælpe dig med at motivere til at træne. Her kan du tydeligt se dine fremskridt. Køb et Polar pulsur hos Fitnessgruppen, der findes på hjemmesiden www.fitnessgruppen.dk. Her kan du finde netop det pulsur, der passer til dig og din træningsform.


 


Et Polar pulsur er en objektiv træningsven, der altid giver dig et hudløst ærligt svar på om du forbedrer dig eller om den modsatte effekt. Med et Polar pulsur ved du altid besked om, hvor dig og din krop befinder sig lige nu træningsmæssigt. Pulsure fås i mange modeller med forskellige funktioner.


 


Leder du efter et pulsur så klik på "Private" i menuen ovenfor.


Eller direkte til vores udvalg af pulsure.Crosstrainer


En crosstrainer er en god måde at komme i en bedre form på. Træningsmaskinen crosstrainer sørger for, at du får den bedst mulige træning for dig og din krop. Maskinen kombinerer cykling, løb og gang. Fitnessgruppen har et stort udvalg af crosstrainer også kaldet elipsetræner.

Relaterede varer
Polar OH1
Polar OH1
Før DKK 699,00
DKK 589,00
(DKK 471,20)
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0