Peak Fitness Styrketræning

Hos Fitnessgruppen fører vi et stort styrketrænings sortiment af varer fra Peak Fitness. Peak Fitness henvender sig mest til den private bruger der sætter pris på kvalitets produkter i sit homegym.

Styrketræning kan være med til at reducere fald i stofskifte og ledsmerter samt opbygge større muskler eller tabe sig.  Styrketræning er en af de mest populære måder at træne på og det er efterhånden bevist at det er sundt for folk i alle aldre at holde kroppen sund og stærk.

Peak Fitness har udstyr til alle! Er du interesseret i at lave tunge løft der kræver mere robust udstyr, eller om du bare er interesseret i at kunne holde dig igang derhjemme, så kan du finde det du leder efter hos Fitnessgruppen.
Du kan med et rack og en bænk fra Peak Fitness give din hjemmetræning et ekstra spark i den rigtige retning, og er du i tvivl om hvad der passer til dit behov er du mere end velkommen til at kontakte os med henblik på gode råd og vejledning.

Du kan for et forholdsvis lille beløb få et homegym fra Peak Fitness i høj kvalitet og design. Her kan du se et udvalg af bænke, squat stativer, racks og multitrænere fra Peak Fitness. Med et vægtsæt fra Peak Fitness kan du opnå en stærkere og sundere krop hjemme fra.

Peak Fitness

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0