Peak Fitness Kettlebells

Kettlebells er lige nu en af de mest populære former for styrketræning, og hos Fitnessgruppen har vi et stort udvalg af både almindelige og competition kettlebells.

Denne træningsform giver dig mulighed for mere end bare styrketræning af arme. Med de uendelige mange øvelser du kan lave med en kettlebell, har du muligheden for at styrke alle kroppens store muskelgrupper.

Med en kettlebell, er det kun fantasien der sætter grænser for øvelser og muligheder. Hvis du mangler inspiration til træningen/øvelserne, vil vi hos Fitnessgruppen gerne hjælpe dig.

Vi har både neopren kettlebells og competition kettlebells.

Vores neopren kettlebells er delvist betrukket med et kraftigt lag farvet neopren, som sørger for at beskytte gulvet, og gør det nemt at kende de forskellige kg. ved hjælp af farven. Disse kettlebells varierer i størrelse alt afhængelig af hvor tunge de er. Jo tungere kg. desto større kettlebell.

Vores competition kettlebells har samme størrelse uanset vægt. De er markeret via farve og der står vægt på hver enkelt kettlebell.

Kettlebell-træning er meget velegnet til både kvinder og mænd, og vores kettlebells kan både anbefales til private og motionscentre!

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0