Peak Fitness Crosstrainer

Stort udvalg af Peak Fitness crosstrainer. Crosstainere / Ellipsetrænere fra Peak Fitness er af høj kvalitet og gør træningen til en fornøjelse. Flotte computere i farver med programmer.
Peak Fitness VG40 og VG60 crosstrainer har kun 15 cm. afstand mellem fødderne - hvilket foretrækkes fra lavere personer.

Peak Fitness ST 900 crosstrainer er super kraftig og flot. Peak Fitness Q21  har den lange skridtlænge på 53 cm., hvilket forestrækkes af specielt høje personer.

Små forskelle opleves forskelligt og det er en fordel at prøve træningsudstyret i vores store butik i Århus eller kontakte en af fitnessgruppen's erfarne personale.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om motionsudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler fitnessudstyr af høj kvalitet, fra blandt andet Kettler, Peak Fitness, Concept II, Life Fitness, Circle Fitness, Reebok, polar m.fl.

Få gratis råd og vejledning om køb af motionsudstyr; motionscykel, romaskine, crosstrainer, løbebånd og styrketræningsudstyr.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitness. Ønsker du at komme i form eller tabe dig - vi har fitnessudstyret.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0