Peak Fitness Crosstrainer

Stort udvalg af Peak Fitness crosstrainer. Crosstainere / Ellipsetrænere fra Peak Fitness er af høj kvalitet og gør træningen til en fornøjelse. Flotte computere i farver med programmer.
Peak Fitness VG40 og VG60 crosstrainer har kun 15 cm. afstand mellem fødderne - hvilket foretrækkes fra lavere personer.

Peak Fitness ST 900 crosstrainer er super kraftig og flot. Peak Fitness Q21  har den lange skridtlænge på 53 cm., hvilket forestrækkes af specielt høje personer.

Små forskelle opleves forskelligt og det er en fordel at prøve træningsudstyret i vores store butik i Århus eller kontakte en af fitnessgruppen's erfarne personale.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0