Styrketræning

Styrketræning

Træning er mange forskellige ting, og det er godt, at du tager en fagmand og din læge med på råd, før du opstarter en intensiv træning af enhver art. Træning kan være skadeligt, hvis du gør det forkert. Men gøres det rigtigt, styrker det din krop på en sund måde.


Styrketræning opbygger din krop og dine muskler på en god måde. Se Fitnessgruppens store udvalg af træningsudstyr på denne web-side - der findes garanteret lige én for dig. Styrketræning er for dig, der ønsker en sund og stærk krop, og dig der ønsker at se bedre ud.


Styrketræning er træning med vægtbelastning  f.eks. 8-15 gentagelser pr. øvelse, dette gøres 3-4 gange til musklen/musklerne er udmattet.


Hos fitnessgruppen kan du gå ind på de enkelte maskiner til styrketræning og læse nyttig information omkring dem. For fitnessgruppen ønsker, at du er bedst muligt informeret, før du køber dine maskiner til styrketræning. Intensiver din træning med kredsløbsudstyr f.eks. en crosstrainer eller en motionscykel hos Fitnessgruppen.


 Leder du efter styrketræningsudstyr så klik på "private" i menuen foroven.
Fedtprocent


Ens fedtprocent fortæller hvor mange procent af din krop, der består af fedt og hvor mange procent, der består af muskler. Faktisk kan ens fedtprocent fortælle dig om din vægt er sund eller ej.Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0