Kettler vægtudstyr

Kettler vægtudstyr

Her forhandles Kettler og Peak Fitness vægtudstyr såvel som løbebånd fra Kettler til både private, virksomheder og motionscentre. Vægtudstyr fås i forskellige sæt, og de forhandles altid med spinlock, så vægtskiverne aldrig falder af. Kettler vægtudstyr finder du hos os, da vi har udstyr fra de førende producenter.


 


Bestil dit Kettler og Peak Fitness vægtudstyr her hos Fitnessgruppen og få derved noget kvalitetsmotionsudstyr til en god pris. Klik ind på siden og udvælg for eksempel et sæt Kettler eller Peak Fitness vægtudstyr. Derefter kan I få det leveret til hoveddøren eller afhente det gratis til Fitnessgruppen butik i Aarhus.


 


Klik her for at se stort udvalg fra vægttræningsudstyr


Kreatin og Protein - KosttilskudDet er vigtig af få nok protein i kosten, når man træner. En sund og varieret kost er det allerbedste - spis godt med kød, tun, bønner og andre proteinholdige fødevarer. Man også supplere mellemmåltider med kosttilskud med højt protein indhold. 


Kreatin pulver er for sportsatleter, der ønsker at øge sin muskelstyrke og musklernes eksplosivitet, som for eksempel en styrkeløfter har brug for. Kreatin pulver blandes nemt op med den væske, du ellers drikker, og du bemærker næppe dets tilstedeværelse.


Relaterede varer
140 kg. vægtsæt - 30 mm
140 kg. vægtsæt - 30 mm
DKK 3.199,00
(DKK 2.559,20)
50 kg. vægtsæt 30 mm. Kettler
50 kg. vægtsæt 30 mm. Kettler
DKK 1.799,00
(DKK 1.439,20)
110 kg. Gummivægtsæt
110 kg. Gummivægtsæt
DKK 3.299,00
(DKK 2.639,20)
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0