OL Vægtskive

Hos Fitnessgruppen tilbyder vi lækre 50 mm. gummi OL skiver og PU vægtskiver.

De fleste af vores OL vægtskiver har håndtag hvilket gør skiverne nemme og lækre at arbejde med. Grundet håndtaget i skiven kan du også bruge den som en form for håndvægt til f.eks. rotationsøvelser på gulv.

Sorte gummi OL vægtskiver er de billige vægtskiver, men stadigvæk i høj kvalitet - det er vores mest solgte Ol vægtskiver.

PU vægtskiverne (Poly Urethane) er lavet i en lækker hånd plast med farvekode og nem genkendelse af vægtens kilo.


Til professionelt brug som f.eks. motionsrum og motionscentre anbefaler vi altid 50. mm. vægtskiver fremfor f.eks. 25 mm. eller 30 mm.  

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0