Multitrænere og HomeGyms

Fitnessgruppen har et stor udvalg af multitrænere og homegym til private og mindre motionsrum.
Med et homegym fra Fitnessgruppen, får du mange funktioner i én og samme maskine. Det sparer dig for både penge og plads i forhold til at skulle købe de forskellige øvelser i separate træningsmaskiner.

Hos Fitnessgruppen tilbyder vi multitrænere / homegym af høj kvalitet fra
- Peak Fitness
Peak Fitness FT 1 -  Cabel cross med 1:1 og 1:2 udvekslingsratio
Peak Fitness FSR - Cabel Cross med Smith station og mulighed for brug af frivægtsøvelser på Power Rack

- POWERTEC Levergym - Unik homegym til tung og sikker træning.  
- FINNLO Multitræktårn - Smart høj- og lavt træktårn til løse vægtskiver. Kraftig kvalitet.

Med en multitræner kan du blandt andet træne følgende:


- Butterfly
- Bænkpres
- Træk til nakke/bryst
- Stående triceps & biceps
- Siddende roning
- Inderlår / Yderlår
- Forlår og stående baglår
- Mave
- Plus mange, mange flere øvelser

Køb din multitræner hos Fitnessgruppen.dk

Rigtig god fornøjelse med træningen!

Mest populære
Peak Fitness træningssæt inkl. 110 kg.  vægtsæt 30 mm. jern
Peak Fitness træningssæt inkl. 110 kg. vægtsæt 30 mm. jern Før DKK 7.389,00
DKK 6.495,00
(DKK 5.196,00)
Info/køb
Peak Fitness Power Rack
Peak Fitness Power Rack Før DKK 4.995,00
DKK 3.995,00
(DKK 3.196,00)
Info/køb
Peak Fitness Half Rack Pro
Peak Fitness Half Rack Pro Før DKK 8.995,00
DKK 8.495,00
(DKK 6.796,00)
Info/køb
Powertec Workbench LeverGym Black
Powertec Workbench LeverGym Black Før DKK 11.995,00
DKK 9.995,00
(DKK 7.996,00)
Info/køb
Powertec Half Rack Yellow HR19-Y
Powertec Half Rack Yellow HR19-Y DKK 4.995,00
(DKK 3.996,00)
Info/køb
Powertec Lat Machine
Powertec Lat Machine DKK 6.995,00
(DKK 5.596,00)
Info/køb

Homegym Setup

Hos Fitnessgruppen A/S har vi et kvalitetssortiment inden for multitrænere og komplette Homegyms fra kendte mærker som Peak Fitness og Powertec. Når man står og skal vælge, hvilket Homegym man vil sætte op i privaten, er det vigtigt at man som køber gør sig nogle overvejelser om ens træningsforbrug, samt hvilken træningsoplevelse man vil opnå.

For at gøre dette mere overskueligt, har vi hos Fitnessgruppen lavet en lille Homegym-guide, hvor vi bl.a. vil give vores bud på hvilke overvejelser, man skal gøre sig ved købet af en multitræner - samt fordele og ulemper ved at have et Home Gym.

Overvejelser man skal gøre sig når man køber et Homegym?


Det er vigtigt, at man ved køb af et Homegym har gjort sig nogle tanker om, hvilken form for træning man gerne vil køre. Nogle maskiner er mere velegnet til de lidt større compoundøvelser, som squat, bænk og dødløft.
Man kan få mange træningsfunktioner på meget lidt plads ved køb af en multitræner, men det er dog værd at overveje, hvor meget plads man sætter af til sit Homegym. Det er vigtigt, at ens træning ikke bliver forstyrret af eventuel pladsmangel, så man skal sørge for, at der er god plads omkring evt. multitræner eller frivægtsudstyr.

Hvorfor skal man have et Homegym?


At lave sit eget Homegym er som sagt pladskrævende, samt at det kræver lidt opstartskapital for at komme i gang - alt afhængigt af hvad man vælger.

Hvad er fordelene ved at lave et Homegym?


1.Tid. Det er tidsbesparende og giver samtidig større frihed i ens træning. Man slipper for transport til og fra fitnesscenteret.
Det giver en øget fleksibilitet ift. at få kørt et træningspas lettere igennem og få tilpasset sin træning i sin dagligdagsrutiner.
2.Man slipper for kø ved udstyret. ”Hvor mange sæt mangler du her” er et klassisk spørgsmål i fitnesscenteret, og det slipper du for både at stille, og få stillet i dit eget Homegym.
Nogle gange kan man selvfølgelig lave om på rækkefølgen af øvelser, og måske bare vente med lige netop den maskine der er optaget, men følger man et fast program der dikterer rækkefølgen, kan det være noget af en irritation at skulle vente 20 minutter på en fri maskine
3.Customization. I et fitnesscenter er man indlagt til at bruge det udstyr der er. Selvom udvalget ofte er bredt, er det ikke altid sikkert, der er præcis den maskine, man gerne vil bruge. Med et Homegym bestemmer man helt selv hvilket udstyr, samt hvor meget der skal være.
4.Forøget træningsmotivation. Alle de ovenstående punkter vil resultere i en højere træningsglæde og træningsmotivation. At man ikke er bundet til fitnesscenterets åbningstider, samt den flexibilitet det giver at kunne gennemføre et træningspas uden man behøver at gå på kompromis med andet i hverdagen, giver en større træningsglæde og træningslyst.
Der er selvfølgelig mange andre små goder ved at have sit eget Homegym, som man med fordel kan finde ud af, når man har fået sig opbygget et godt hjemmetræningscenter, og er kommet godt i gang.

Hvad er så ulemperne ved at træne derhjemme og ikke i et center?

.
1.    Udgiften. Det er selvfølgelig en stor udgift at investere i et Homegym. Man bestemmer helt selv hvor meget man vil putte i sit hjemmetræningscenter, men som med alting andet, så hænger pris og kvalitet sammen, så inden man får købt sig noget udstyr i en ordentlig kvalitet, og får købt sig de produkter man har brug for, kan man ende med at skulle smide en del penge efter et Homegym. Det er dog en investering, da træningsudstyr med den rette behandling holder i mange år og alligevel kan spare op mod 3000 kr. årligt på abonnement i et fitnesscenter.
2.Mangel på atmosfære. Man kan ikke komme uden om, at mange tager i fitnesscenter for at træne med sin bedste træningsmakker. I mange centre opstår der en form for sammenhold, som giver en større træningsmotivation.
Der er selvfølgelig nogle andre ulemper ved at træne derhjemme, som f.eks. mangel på træningsro fra familielivet eller andet fra ens almindelige dagligdagsliv.

Hvad skal jeg vælge af udstyr?


Når man har gjort sig de overvejelser som der bl.a. er nævnt i denne artikel, er der jo en jungle af træningsudstyr man skal navigere i.
En ting man dog aldrig helt går galt med er at købe en multitræner, da man får sig et bredt træningsspektrum for forholdsvis få penge samt plads.

Powertec Levergym


Er man til de store compoundøvelser er Powertec vejen. Powertecs Levergym er lavet i høj kvalitet, og giver et rigtig godt bevægelsesmønster med mulighed for både unilateral samt bilateral træning af de store muskelgrupper. Denne plateloadede multitræner er versatil og fungerer som Homegym i sig selv, da der med Powertec er rigtig mange tilkøbsmuligheder til forholdsvis små penge.
Powertec Levergym

Peak Fitness FSR


Skal man have den fulde træningsoplevelse samt muligheden for at lave øvelser med en fri vægtstang, er Peak Fitness FSR et rigtig godt bud. I én maskine får man et komplet Homegym med mulighed for træning i to trisser til diverse øvelser, et Smith stativ til de større øvelser som bænk, squat og skulderpress, men med sikkerheden som et Smith-stativ giver. Derudover giver Peak Fitness FSR muligheden for at bruge frivægte, da det også fungerer som et Power Rack. En optimal maskine til ens Homegym, der giver uanede mængder af muligheder uden at være alt for pladskrævende.
Peak Fitness FSR

Peak Fitness FT1


Er man til den mere klassiske træning i kabler, er Peak Fitness FT1 et glimrende bud.
Med to justerbare trisser og 1:1 og 1:2 ratio, samt en dobbelt stang til at koble trisserne sammen, er der rigtig god mulighed for at få strikket et solidt træningspas sammen - igen med minimalt udstyr samt minimal plads.
Peak Fitness Ft1

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0