Motion = Velvære for kroppen

Motion = Velvære for kroppen

Din krop er vigtig for din livskvalitet. En sund krop er lig med et godt liv, så derfor skal træning og vedligeholdelse af kroppen være en vigtig bestanddel af din hverdag. Kræs om din krop ved træning og velvære.


Din Krop og motion er vigtig for dit velvære. Fitnessgruppen er klar til at give dig kyndig vejledning omkring netop motion og træning. På hjemmesiden www.fitnessgruppen.dk kan du via billeder og tekster læse og finde inspiration til forskellige træningsformer til forbedring og vedligeholdelse af din krop.


 


Så gå ind på ovennævnte hjemmeside og søg information omkring motion og træning - her er mange gode råd at hente. Blandt andet omkring træningsmaskiner og deres virkeområder. Gør krop og motion til en vigtig del af dit liv, og få en bedre livskvalitet gennem en veltrænet og smuk krop.


 


Leder du efter oplysning omkring krop op motion så klik i menuen foroven.


________________________________________________________________
Løbebånd


Et løbebånd er en dejlig træningsmaskine, hvis du for eksempel bor i en lejlighed i byen og ikke kan komme ud i naturen og løbe en tur. Eller hvis du bor på landet og ønsker at løbe når det bliver mørkt. Med et løbebånd kan du også holde øje med din puls og den nøjagtige distance, så du har styr på dine præstationer.


Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0