Mit Sunde Jeg


Hvor mange aftener har du siddet på sofaen og overvejet, om du ikke skal i gang med at træne fra Mandag.. Endda har du måske meldt dig i en fitnesscenter, men har ikke rigtigt nået derover og fik trænet som du skulle, så efter et par måneder meldte du dig ud alligevel..


Manglende tid, overskud, ventetid, transporttid, dårlig vejr.. der er utallige årsager til at man får ikke helt trænet, som man ville.. Men i dag har du den helt oplagte mulighed for at ændre på det uanset hvad det må være, der har stoppet dig før..


Så i dag er dagen, hvor du kan foretage en positiv forandring i dit liv og enten begynde med at træne eller få fingrene i det udstyr, du har længe drømt om til en lang skarpere pris.. Det handler bare om at være hurtigt og få fingrene i en af vores lækre tilbud inden andre har snuppet dem foran din næse..
Skal du genoptrænes eller oplever du gang besvær, så er en motionscykel med lav indstigning det, du har brug for. Elastikker og body tubes bruges til at træne de store muskelgrupper i både arme og ben. Håndtrænere styrker dine greb, hænder og håndled. Balancebrættet styrker og træner balance- og koordinations evnen. Den er perfekt til genoptræning efter f.eks. forstuvninger og knæskader, da det styrker muskler og ledbånd omkring ankler og knæ. Balancepuden anvendes til balance, stabilitets og muskelopbyggende træning. Små håndvægte er perfekte til genoptræning af arme, skylder og ryg. Neoprenbelægningen sikrer et godt greb, selve når hænderne bliver svedige. Foam rolleren er særlig effektiv til udstrækning og muskelafspænding.
Elsker du at cykle og kunne du tænke dig at forbrænde fedt og komme i form ved at cykle mens du


ser din yndlingsserie på Netflix, så er en motionscykel den helt rigtige ting til dig.  De vigtigste krav du skal have til cyklen er, at den er stabil og skal give dig et glidende og behagelig tråd uanset modstandsniveauet. Kondicyklerne, som motionscyklerne også hedder, kan være manuelt eller computerstyret. En manual motionscykel har ingen programmer i computeren og skal ikke tilsluttes i stikkontakten. På denne måde får du friheden til at placere cyklen lige der, hvor det passer dig. Manuale motionscykler er de billigste, der findes. Vi har et godt udvalg af de bedste manuale motionscykler fra den tyske producent Kettler.


Vælger du til gengæld en motionscykel med programmer i computeren, får du et hav af træningsmuligheder. Du kan udføre interval træning, bakketræning samt puls-, tid- og distance – træning. Du får større motivation og træningsmuligheder, samt øget træningsglæde. I vores sortiment tilbyder vi motionscykler med computerprogrammer fra Kettler, Peak fitness, Reebok mm.


Er der flere i husstanden, der skal bruge motionscyklen, er der en meget god ide at investere i et produkt, som har rigelige justeringsmuligheder. På denne måde kan hele familien få glæden af at træne på motionscyklen, som er helt tilpasset ens egen krop og behov.Desuden tilbyder vi indoor bikes til de store indoor cyklingsentusiater. En Indoor Bike er langt kraftigere og holdbar i sin opbygning. Grundet den større og tungere hjul får du et helt fantastisk let og glidende tråd, mens du får den helt rigtige cykelrytter oplevelse.

Kan du lide at bevæge både arme og ben i en kontrolleret bevægelse, så skal du overveje en crosstrainer, hvor hele kroppen aktiveres. Du får trænet lår, ryg, arme, baller og skuldre og samtidig får øget din styrke og kondition. I butikken får du mulighed til at prøve mange forskellige crosstrainere fra de førende mærker såsom Peak Fitness, Kettler, Life Fitness, Circle Fitness mv. Vælger du en crosstrainer, så vær sikker på at skridtlængden er tilpasset din benlængde. Gå til gengæld efter et produkt med et kraftig ramme, for at sikre din stabilitet og træningsglæde under træningen


Er du bare vild med at løbe og er løb den eneste, der gælder i din bog, så er et løbebånd det, du skal gå efter. Et løbebånd skal have en rimelig løbeflade, være kraftig og stabil i konstruktionen for at sikre dig en stabil træning, stødabsorberende – for at reducere stødet, som dine knæ og led bliver udsat for.  Computeren skal give dig mange muligheder for funktionalitet og træningsvariation og have mange udfordrende programmer, samt skal løbebåndet kunne klappes op og stilles til side efter brug. Tjek også den maksimale hastighed, stigning og brugervægt inden du køber et løbebånd.Desuden findes der andre typer for løbetræningsudstyr såsom: Speedfit – motorfri løbebånd, der bringer den naturlig løbeoplevelse i din stue eller My Mountain – bakkentræner med -5 til +50% hældning.


Har du lyst til en løbetur på Champs Elysees eller downtown Manhattan, så tilslut blot din tablet til dit løbebånd og vælg selv hvor vil du tage en tur hen.. Hele verdenskortet venter nemlig på dig at blive udforsket. I vores udvalg findes der de bedste løbebånd fra Peak Fitness, Tunturi, Kettler og Circle Fitness.

Vil du helst have et redskab, hvor du kan træne udholdenhed, kondition og kredsløb mens du får aktiveret over 80% af alle dine kropsmuskler, så skal du investere i en god romaskine. Med en romaskine får du et højt intensitets træning og hele kroppen bliver aktiveret. Vælger du en maskine med luftmodstand så får du den helt rigtige roning oplevelse. Du vælger selv om du vil starte med en romaskine fra Peak Fitness eller Kettler for at spare penge og udforske dine roningsevner. Er der en lille perfektionist, der gemmer sig i dig og er kun det bedste godt nok, så skal du have verdens bedste romaskine - en Concept 2.
Er du mere til styrketræning og tunge vægtløftning, så skal du bare dykke i vores vægtudstyr univers. Her finder du alt, hvad hjertet begærer, både i 30 og 50mm udgave.. Vi har et haf af super lækre vægtstanger, vægtskiver, bumper plates eller hele sæt – det handler om at vælge det, der passer bedst til din smag og behov. Er din bedre halvdel bekymret for gulvet når I skal flytte ud af lejemålet – så er måske gummivægtsæt noget I bør overveje..


Vil du hellere bruge din egen kropsvægt til at træne, så har vi også alt dit hjerte begærer. 
Er du lyn på at udføre forskellige opgaver med en enkelt redskab og få forskellige muskler trænet, så bør du overveje at få fat i et par elastikker. Elastikkerne er den mindste og billigste måde til at finde ud af om hjemmetræning er noget for dig. Afhængig af typen elastik og hvor hård den er, kan elastikker bruges til alt fra genoptræning og begyndertræning til hardcore funktionelle øvelser.
Vil du træne med din egen kropsvægt og udføre din balance til den yderste, så skal du få fingrene i en TRX suspension trainer. Der findes simpelthen ikke en lettere og mere funktionel redskab, der kan give dig større træningsmuligheder end en TRX suspension trainer. Spændt den på en dør, træ, lige der hvor du vil og udfør over 300 øvelser, hvor din største modstand er din egen krop og tyngdekræften. Er du lyn på svær balancering, variation og kæmpe udfordringer – så er TRX bestemt noget for dig.
Vil du kombinere vægtløftning og fri bevægelse, så er Kettlebells din bedste ven. Du kan træne hele kroppen med et hav af Kettlebell øvelser og forbedre din kondition, styrke, balance, udholdenhed og eksplosivitet. Er dy nybegynder start med omkring 8-12kg. afhængig af din nuværende form og træn stille og roligt din vej op til større Kettlebell.
Hvis funktionel træning er din ting så tag et kig på vores Funktionel træningsudstyr sektion. Her finder du alt, hvad du kunne tænke dig og behøver for at få den bedste atlet ud af dig.


 


Sjippetove til at træne cardio, udholdenhed og koordination


Elastikker til at træne både styrke, koordination, mobilitet og udstræk


OL Vægtudstyr til alle de vægtløftningsøvelser, det vil dygtiggøre dig til at udføre de perfekte OL løft  


Funktionel træning og corno bags til at træne styrke, udholdenhed, eksplosivitet og koordination


Slam balls, medicin bolde til at træne styke, eksplosivitet, koordination og udholdenhed


Kettlebells træner din styrke, eksplosivitet, udholdenhed og balance


Slæde, hammer, jumpboks til at træne styrke, koordination og eksplosivitet


Skal du holde styr på tiden, så har vi også timere, der har op og nedtagning, intervalprogrammer, termometer og masse andre muligheder…
Er du mere den stille og rolig type, der vægter den indre lige så højt som den ydre motion og vil opbevare zen følelsen, så får du glæde af vores store udvalg af lækker yoga og pilates udstyr. Fra lækre yogamåtter for at få komforten til at udføre yoga stillingerne, balance bolde til varierende træning og foam rollere til at massere og afspænde musklerne efter træning.
Vil du prøve kræfter med vægtløftning med en mindre vægt, så er håndvægte dit sikre valg. Håndvægtsættene findes i udgave fra 1 til 40kg. Alt efter smag og behag. Håndvægterne kan bruges til genoptræning, almindelig motion og kondition træning, styrketræning eller funktionel træning.


 


Har du brug for råd og vejledning om fitnessudstyr eller går du med tankerne om at lave dit eget homegym, så tov ikke at kontakte Fitnessgruppen. Vi står altid klar til at hjælpe. Og med over 20 års erfaring inden for fitness branchen, har vi da bestemt noget værdifuld at byde med.Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0