Lav dit eget home gym


Du kan træne i et fitnesscenter, udenfor eller derhjemme. Det allervigtigste er at få motion. Er du typen, der har travlt, vil spare penge eller ikke har brug for ekstern motivation, så bør du måske overveje at lave dit eget home gym.


Der er mange fordele ved at træne derhjemme såsom:


 - Fleksibilitet – du bestemmer selv hvornår du vil træne – kl.05 om morgenen eller kl.23 om aftenen. Der er nemlig ingen åbningstider i dit eget home gym.


- Billigere – du træner GRATIS efter din oprindelige investering, som ikke nødvendigvis koster mere end nogle års medlemskab i et fitnesscenter.  (Du vil til gengæld have lige så stort et udvalg af kvalitetsudstyr som i fitnesscentret). Er I flere i husstanden, så spares det pludselig en væsentlig mængde penge ved at lave jeres eget home gym, da der så spares fitnessmedlemskaber for flere personer.


- Hurtigere og tidsbesparende – du sparer turen til og fra fitnesscentret plus evt. ventetid til diverse udstyr.


- Vedligeholdelse – det er kun dig, der bruger udstyret. Så er du sikker på, at maskinerne ikke er misvedligeholdte.


- Hygiejne – du skal ikke dele bad og udstyr med fremmede, så der er ingen frygt for at blive smittet med svampe eller farlige bakterier. Udstyr i fitnesscentre bliver ikke altid tørret af, så med dit eget home gym mindsker du disse problemer.


 - The power of the internet – der findes et hav af videoer på nettet med øvelser, programmer og alt du har brug for – du behøver ikke en personlig træner for at komme i form. Mange personlige trænere reklamerer for deres ydelser ved at lægge gratis videoer på nettet. De findes for eksempel på youtube. Bare sørg for at finde videoer af certificerede trænere frem for amatørvideoer. På denne måde undgår du forkert udførelse af øvelser og eventuelle skader.


Er du ny til fitnessverdenen, skal du helst undgå med at foretage dig store køb med det samme.


Giv dig selv god tid. Lær din krop at kende og prøv diverse ting inden du endelig beslutter dig for at købe noget. En meget god idé vil være til at tage ud til en fysisk butik hos en fitness forhandler for at prøve udstyret. Så kan du mærke hvordan det føles at løfte kettlebells, at sidde på en motionscykel, at lave øvelser med elastik, at slyngetræne, at ro, at vægtløfte, osv. Til sidst vil du vælge det, du bedst kan lide og synes er sjovest.


En multitræner, der samler støv i din kælder kan ikke give dig en mere trimmet krop. TV og musik i rummet er med til at skabe større træningsglæde.


Udstyret er fordelt i forskellige kategorier, ud fra sværhedsgrad, pris og hvor stor din interesse for fitness bliver.Begynder


Elastik


Elastik bruges til at udføre dynamiske og funktionelle øvelser med egen kropsvægt. Hele kroppen bliver brugt og den indre muskulatur forstærkes ved træning med en elastik. Elastikkerne træner hele kroppens styrke og udholdenhed.  Eksempler på træningsprogrammer med elastik kan findes her og her.


Se vores udvalg af elastikker her: https://www.fitnessgruppen.dk/elast...Foam roller


Foam rolleren er et fantastisk redskab til selvmassage. Den kan både bruges til at massere ømme og trætte muskler samt til at øge cirkulationen. Den kan bruges inden træning for at varme op eller efter træning til at løsne musklerne og til at strække ud. Foam rolleren er et redskab, der kan bruges til træning af balance, core stabilitet, mobilitet og koordination. En foam roller giver dig øget smidighed og større fleksibilitet. Har du en myose i kroppen, kan den sagtens løsnes op med en foam roller. Her finder du massageøvelser til hele kroppen.


Se vores udvalg af foam rollers her: https://www.fitnessgruppen.dk/foam-...Træningsmåtte


Træningsmåtten er perfekt til gymnastik, yoga, pilates samt egen kropsvægtsøvelser for ryg og mave. Yogamåtten er ca. 0,4cm. tyk, så man har en god kontakt til gulvet. Træningsmåtten skal helst være 1,5m. tyk, så den er behagelig at lave øvelser og udstrækning på.


Se vores udvalg af træningsmåtter her: https://www.fitnessgruppen.dk/traen...Balancebold


Den har mange navne – balancebold, gymnastikbold, swissball mm. Udover yoga og pilates kan balancebolden bruges til at træne ryg og mave.  Med en balancebold øger du både din koordination og balance mens du træner din stabiliseringsmuskulatur. Den kan også bruges i stedet for skråbænk i styrketræningsøvelser.  Sidst, men ikke mindst kan den nemt erstatte kontorstolen – på den måde træner du koordination i løbet af arbejdsdagen. Et helt program udført med en balancebold findes her.


Se vores udvalg af swissballs her: https://www.fitnessgruppen.dk/swiss...Sjippetov


Sjippetov er det ultimative træningsredskab til koordination, hastighed, udholdenhed og smidighed. Det kan bruges til cardio træning i stedet for løb. Det er langt mere skånsomt mod led og så er du uafhængig af vejrudsigten. Bare sjip i højt tempo i 20 - 30 min. og så er du færdig med din cardio træning.


Se vores udvalg af sjippetove her: https://www.fitnessgruppen.dk/sjipp...Speed wheel eller ab-wheel


Speed wheel, power wheel eller ab-wheel er et godt redskab til core og styrketræning. Du får øget din balance, stabilitet og muskelkoordination. Både mave, ryg, skuldre, arme, baller muskler og core bliver trænet med et speed wheel eller ab-wheel. Her kan du finde 11 øvelser til at udføre med dit speed wheel.


Se vores udvalg af ab-wheels her: https://www.fitnessgruppen.dk/Pages...Justerbare håndvægte


Justerbare håndvægte er en god måde at gå i gang med vægtløftning og styrketræningsøvelser. Du kan bare tilføje tungere vægtskiver i takt med dit fremskridt. Biceps og triceps øvelser  kan findes her.


Se vores udvalg af justerbare håndvægte her: https://www.fitnessgruppen.dk/juste...Motionscykel


Motionscyklen er et fantastisk redskab til at træne underkroppen samt at træne cardio. Den er let at anvende for alle, da den ligner en almindelig cykel på en prik. Udover det, så er motionscyklen meget skånsom mod knæ, hofter og andre led, da ens krop ikke bliver belastet så hårdt. Belastningen mindskes pga. de manglende stød – dvs. at man undgår eventuelle skader, som flere års løb ellers kan påføre.


Se vores udvalg af motionscykler her: https://www.fitnessgruppen.dk/motio...Relaterede varer
10 kg. Justerbar Gummi Håndvægt - 30 mm
ProfiGym Mat 180*60*1,5 cm
ProfiGym Mat 180*60*1,5 cm
DKK 299,00
(DKK 239,20)
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0