Kosttilskud

Hos Fitnessgruppen kan vi tilbyde kvalitetsprodukter indenfor kosttilskud fra Bodylab i forskellige smagsvarianter.

Kosttilskud bruges som et supplement til de daglige måltider, og ikke som erstatning.

Ved brug af kosttilskud kan du opnå mere energi, udholdenhed og hjælp til forøgelse af muskelmasse.

Bodylab har et bredt udvalg af kosttilskud, hvor det er vigtigt at du sætter dig ind i hvad du har brug for til din krop.

Hos Fitnessgruppen har vi skarpe priser på proteinpulver, men kvalitet og sikkerhed prioriteres højere end billigt proteinpulver. Derfor sælger vi kun godkendt og kontrolleret proteinpulver.

Vi hos Fitnessgruppen fører følgende produkter:
- Proteinpulver
- BCAA
- Preworkout
- Kreatin

Mest populære
Bodylab Shaker
Bodylab Shaker DKK 39,00
(DKK 31,20)
Info/køb
Bodylab Preworkout - 200g - Bubblegum
Bodylab Preworkout - 200g - Bubblegum Før DKK 199,00
DKK 189,00
(DKK 151,20)
Info/køb
Bodylab BCAA - 300g Ice Tea Peach
Bodylab BCAA - 300g Ice Tea Peach Før DKK 199,00
DKK 159,00
(DKK 127,20)
Info/køb
Kreatin Monohydrat Pulver - 300g
Kreatin Monohydrat Pulver - 300g Før DKK 129,00
DKK 119,00
(DKK 95,20)
Info/køb

Mængden af forskellige kosttilskud på markedet er de seneste par år steget voldsomt. At finde rundt i hvad der er hvad, og hvad man skal investere i, for at få lidt ekstra ud af sin træning, kan oftest være virkelig udfordrende.
Hos Fitnessgruppen A/S sælger vi et sortiment af Bodylabs kosttilskuds produkter.
For at gøre det mere overskueligt hvilket produkt man skal investere i, er her lavet en lille artikel om de forskellige produkter og hvilke egenskaber de har.

Proteinpulver


Til at starte ud med, er muligvis det meste kendte og omtale supplement – Protein Pulver.
Hos Fitnessgruppen A/S forhandler vi Bodylabs Whey 100 i forskellige varianter. Dette produkt er en valleprotein, altså en vandopløselig mælkeprotein. Derudover er det et komplet protein, dvs. det indeholder alle af de 9 essentielle aminosyrer som er nødvendige for mennesker at indtage gennem kosten.
Mere information omkring aminosyrer findes i vores artikel om ernæring. (https://www.fitnessgruppen.dk/rigti...)
I bund og grund handler det om at alt protein er opbygget af forskellige aminosyrer.
En aminosyre er et molekyle der indeholder en aminogruppe og er carboxylsyregruppe.
Aminosyrer er meget basalt byggestenene i protein og protein er en essentiel komponent i alle levende organismer, f.eks. som strukturelle byggesten i knogler, hud og muskler.
Disse essentielle aminosyrer kan dog sagtens indtages igennem en ganske almindelig diæt og er at finde i proteinholdige produkter.
Se mere omkring proteinpulver fra Bodylab på:
Vanilje
Chokolade
Jordbær

Aminosyre


Apropos aminosyrer forhandler Fitnessgruppen A/S også Bodylabs BCAA i forskellige varianter. BCAA er en forkortelse for Branched-chain Amino Acids som igen er en gruppe af 3 essentielle aminosyrer. Hos Bodylab fremstiller de 100% vegansk BCAA.
Bodylabs BCAA er i forhold til deres proteinpulver ikke et valleprodukt og er derfor et lettere og mindre kaloriefyldt produkt.  
Se mere omkring Aminosyre fra Bodylab på:
Cola & Lime
Ice Tea Peach

Pre-Workout


Hos Fitnessgruppen forhandles også Bodylabs egen Pre-workout. Dette produkt er lavet til at indtage før træning, og med dets indhold af koffein give energi til både aerob og anaerob træning. Ud over koffein indeholder Bodylabs Pre-workout bl.a. også BCAA, Beta-alanin og I-citrullin malat.
Beta-alanin er en aminosyre der i kroppen bliver brugt til at danne carnosin. Carnosin udvindes i musklerne og har vist sig at forbedre muskeludholdenhed, især under maksimalt muskelarbejde varende 1-4 minutter.
Derudover indeholder Bodylabs Pre-workout også I-citrullin malat. Denne kan kroppen producere selv, men ved at indtage citrullin kan mængden i kroppen hæves. I kroppen konverteres citrullin til nitrogenoxid som har en positiv effekt på blodkarendes dilation, altså deres evne til at udvide sig. Dette kan både forbedre blodtryk og blodgennemstrømning.
Se mere om Pre-workout fra Bodylab på:
Sweet Cola
Blue Raspberry

Kreatin
Det sidste af Bodylabs produkter vi forhandler hos Fitnessgruppen A/S er Bodylabs Kreatin. Kreatin binder sig til en fosfatgruppe i muskelcellerne og kan fungere som et hurtigt optagende, men meget lille energilager. Kreatin kan have en positiv effekt på kapacitet i korte intensive, anaerobe træningsøvelser, såsom tunge styrkeløft eller korte spurter.
Der er en maksimal mængde kreatin som musklerne kan lagre, og indtagelse af overskydende kreatin vil ingen effekt have. Kreatin forekommer naturligt i fødevarer som kød og fisk.
Se mere omkring kreatin fra Bodylab ved at trykke på overskriften

Weight Gainer


Weight gainer henvender sig primært til sportsfolk der ønsker at opbygge muskelmasse. De kan også bruges til personer der har svært ved at nå det optimale kalorieindtag f.eks. grundet fysisk lidelse eller andet. Det er vigtigt at weight gaineren ikke går ind og bliver en måltidserstatning, men et supplement til ens almindelig kost.
Med Weight gainerens sammensætning af protein samt forskellige slags kulhydratbindinger får man et supplement der er kalorierigt og indeholder nogle essentielle aminosyrer. For at se mere omkring Bodylabs Weight gainer produkter se nedenstående:
Vanilje
Chokolade
Jordbær
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0