KETTLER Træningsudstyr

Kettler - Træningsudstyr til privateHEINZ KETTLER GmbH er Europas førende producenter af privat fitness udstyr. KETTLER produkterne fås i over 60 lande på fem kontinenter.


I over 60 år har Kettler produceret udstyr i Tyskland og udviklet innovative fitnessmaskiner af høj kvalitet. Kettler producerer i dag kvalitets-udstyr i Tyskland på deres egne fabrikker. KETTLER har også fuldt udviklingen i fitnessbranchen og får også produceret udstyr i Asien med Kettler’s knowhow og teknologi.


Kettler tilbyder en bred vifte af fitnessudstyr og har vundet mange priser i innovation og kvalitet. Kettler har specielt et stærkt produktprogram indenfor kredsløbsudstyr. Kettler Crosstrainer (Kettler CTR crosstrainer) er flere gange kåret som test-vinder i ”Stiftung-Warentest” (2003 & 2011).


Kettler har et stor udvalg af motionsudstyr lige fra motions- & ergometercykler til træning i hjemmet eller til terapeutiske formål, Kettler crosstrainere eller Kettler løbebånd som er elegant designet, funktionelle og i høj kvalitet.


Kettler Motionscykel


Kettler Romaskiner


Kettler Crosstrainer


Kettler Løbebånd


Kettler Træningsbænk


Kettler Bordtennis


 


Få mere at vide om de enkelte Kettler produkter - kontakt fitnessgruppen.dkCopyright: Fitnessgruppen.dk

Relaterede varer
Kettler Tour 600 ergometercykel
Kettler Tour 600 ergometercykel
DKK 8.995,00
(DKK 7.196,00)
Kettler Tour 800 Ergometercykel
Kettler Tour 800 Ergometercykel
Før DKK 11.999,00
DKK 10.999,00
(DKK 8.799,20)
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0