Håndvægte Prof

Hos Fitnessgruppen tilbyder vi faste håndvægte til professionelt brug.

Vores Peak Fitness Håndvægte er hel-støbte gummi håndvægte med et chrom-belagt håndlagt. Disse professionelle håndvægte kan købes fra 1 - 40 kg. De er super lækre at arbejde med, og kan dække de fleste brugeres behov.

De professionelle håndvægte fra Peak Fitness sælges f.eks. i sæt inkl. stativ.  

Hvis der er et behov for håndvægte til brugere som virkelig løfter tungt, anbefaler vi vores Pro Håndvægte. Disse Pro Håndvægte bygges op ved hjælp af skiver og vi kan derfor lave disse Pro Håndvægte fra 2,5  - 70 kg. med 2,5 kg. spring.    

Kontakt os gerne vedrørende tilbud eller spørgsmål via telefon: 87 44 03 06 eller via mail: info@fitnessgruppen.dk

Professionelle Håndvægte

Håndvægte/dumbbells er et must-have i et fitnesscenter eller andre motionsrum. Blandt diverse brugere er der ingen tvivl om at styrketræning med håndvægte er utroligt populært. Grunden til dette skyldes de mange træningsøvelser man kan lave. Hele overkroppen kan trænes ved hjælp af håndvægte – det gælder f.eks. skulder, bryst, triceps og biceps.

Hos Fitnessgruppen tilbyder håndvægte til alle niveauer. Diverse håndvægtene fås typisk i størrelsen fra 1 – 40 kg med et spring på 2 kg. Ønsker man tungere håndvægte, kan vores FG Håndvægt produceres på bestilling med lidt længere leveringstid. Vores professionelle håndvægte kommer med et klassisk chrome-håndtag og er gummibelagte i enderne. Som alternativ tilbyder vi også neopren-håndvægte i størrelsen 1 – 8 kg inkl. stativ. Alle håndvægte kan købes inklusiv et stativ, så de ikke ligger og flyder på gulvet i fitnesscentret.

Træning med håndvægte:

En håndvægt giver et hav muligheder i forbindelse med ens træning. Her gælder det selvfølgelig primært styrketræning og træning af overkroppen. Øvelser med håndvægte kan være med til at styrke ens muskler og led, så man generelt får mere styrke i kroppen. Dette kan være en stor hjælp i forbindelse med andre træningsøvelser. Selvom man primært træner overkroppen med en håndvægt, så er det også muligt at lave andre øvelser som kan træne underkroppen. Mange benytter en håndvægt når de f.eks. skal lave squats og lunges. Ønsker man at lave squat-øvelser, skal man blot holde håndvægten helt ind til kroppen mod ens bryst, og så ellers lave den klassiske squat-bevægelse som man gør når man bruger en vægtstang. I forbindelse med lunges tager man en håndvægt i hver hånd, så man opnår lige balance. Blot med disse to øvelser opnår man en effektiv træning af ens ben, lår og baller, som generelt er med til at styrke hele kroppen.

I fitnesscentret finder man altid træningsbænke/skråbænke i nærheden af håndvægtene. Årsagen er selvfølgelig at en bænk gør det muligt at tilføre ekstra træningsøvelser som f.eks. bænkpres, skrå bænkpres, flyers og skulderpres. Træning med fri-vægte er populært blandt dem der gerne vil løfte tungt og udfordres – modsat træning på en træningsmaskine, hvor det bliver mere kontrolleret og sikkert. Begge former for træning er nødvendige i motionsrum, da ens bruger har forskellige behov og ønsker med træningen. Hos Fitnessgruppen anbefaler vi en god balance blandt træningsudstyret, så der er noget for enhver smag uanset niveau og behov.

Peak Fitness Håndvægte:

Når vi hos Fitnessgruppen etablerer nye fitnessrum, anbefaler vi altid vores Peak Fitness håndvægte. Designet på håndvægtene er flot og stilrent og kvaliteten er helt i top. Håndvægtene er produceret til at kunne klare brug i et flere-brugere-rum som f.eks. firma-motionsrummet eller i det lokale fitnesscenter. En håndvægt fra Peak Fitness er gummibelagt og kommer med chrome-håndtag. Håndvægtens størrelse står selvfølgelig på hver ende, så man nemt og hurtigt kan se hvilken håndvægt man får fat i. De klassiske håndvægte kommer i størrelsen fra 1 – 40 kg, og kan købes med robuste stativer, så de ikke ligger og flyder på gulvet (1 - 10 kg kommer med et pyramidestativ). Fitnessgruppen kan ikke andet end at anbefale Peak Fitness håndvægtene til professionel brug.

Neopren Håndvægte:

Let træning med håndvægte ses ofte i forbindelse med træning på træningsmåtte, yoga og opvarmning. Her anbefales vores Peak Fitness Neopren håndvægte som går fra 1 – 8 kg. Håndvægtene er behagelige at arbejde med, da en hel håndvægt er belagt med neopren. De smarte håndvægte kommer i forskellige farver, så det er nemt at kende forskel på dem, når man står i motionsrummet og så skal vælge – der står selvfølgelig også antal kilo på hver ende. Der findes mange træningsøvelser med neopren-håndvægte, hvor det som sagt er de mere lette øvelser der bliver anvendt. Mange benytter disse håndvægte som opvarmning inden man skal i gang med den ’rigtige’ træningssession. Andre bruger dem f.eks. til træning af håndled og skuldre. Med et komplet sæt af Peak Fitness Neopren håndvægte giver man ens brugere større frihed i forbindelse med håndvægtstræning.

FG Pro Håndvægte:

I visse tilfælde har man brug for tungere håndvægte end 40 kg. Nogle gange er der behovet for meget tunge håndvægte – det kan f.eks. være hvis man skal træne op til konkurrence, bodybuilding eller lignende. Visse fitnesscentre og fitnesskæder ønsker også blot at kunne tilbyde ens brugere lidt mere end andre. Derfor skal det selvfølgelig være muligt at supplere ens sortiment af håndvægte med nogle i den tunge ende. Hos Fitnessgruppen tilbyder vi vores FG Pro Håndvægte, som kan laves fra 30 kg og helt op til og med 70 kg. Disse laves på bestilling, så man selv kan sammensætte sit håndvægtsortiment, så det passer til ens behov. Håndvægtene minder om en klassisk håndvægt med chrome-håndtag og gummiskiver for enden – vær opmærksom på at disse håndvægte springer med 2,5 kg. Så ønsker man at supplere ens sortiment af håndvægte og kunne tilbyde ens bruger at løfte rigtig tungt, så er FG Pro Håndvægtene det oplagte valg.

Brug for hjælp eller vejledning?

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive. Tøv ikke med at kontakte os. Har I brug for nye håndvægte i jeres fitnesscentre eller firma-motionsrum, har vi et bredt udvalg til skarpe priser. I forhold til levering og fragt er dette altid en udgift man som kunne frygter, da det er tungt at transportere håndvægte – specielt hvis man skal have et større parti. Vi anbefaler derfor at tage kontakt til os, hvis man ønsker et tilbud på flere forskellige håndvægte inklusiv levering. Vi leverer og monterer også, hvis det giver mening for kunden – det kunne f.eks. være i forbindelse med et nyetableret fitnessrum eller med supplering af flere forskellige træningsmaskiner og håndvægte med stativ. Fitnessgruppen er din leverandør af professionelt udstyr til diverse motionsrum.
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0