Gode vægte - Fedtmåling

Gode vægte - Personvægte med fedtmåler


Søger du vægte, kan du finde dem har hos os. Vi er et firma, der sælger fitnessudstyr, herunder vægte af forskellige slags. Vægt til vejning og vægte til styrketræning.  Klik ind her på siden for at se de mange muligheder, vi kan tilbyde dig.


Gode vægte til vejning findes i mange forskellige udgaver, og er mere eller mindre nøjagtige i deres målinger. Derfor er det vigtigt, at du får rådgivningen, inden du går ud og køber den endelige vægt / fedtmåler. På hjemmesiden www.fitnessgruppen.dk kan du se forskellige gode vægte, før du køber. Vi forhandler vægte og fedtmålere fra TANITA, da vi finder disse pålidelige og med høj validitet i målingerne.
Vægt


Er din vægt for høj, og føler du, at du ikke kommer nogle vegne med de utallige slankekure og træning - så har du brug for professionel rådgivning. Du kan tabe i vægt og få større fysisk og psykisk overskud. Forudsætningen er den rette balance imellem kost, træning og hvile. Følg udviklingen i vægttabet på en ordentlig vægt med fedtmåler.


På denne hjemmeside kan du yderligere købe gode vægte til din vægttræningsstang. De findes i mange forskellige størrelser. Fitnessgruppen har et stort udvalg af vægtskiver. Køb gode vægte her, og du kan være sikker på at få markedets bedste kvalitet til den helt rigtige pris. Her kan du i øvrigt også købe selve træningsbænken til dine vægte.


Leder du efter en vægt så klik på "Private" i menuen foroven.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0