Fluid Rower Vandromaskiner

Vandromaskiner er gennem de seneste par blevet mere og mere populære. Dette skyldes at mange af maskinerne har et flot design, samt et glidende og godt træk. De populære romaskiner, er i hård konkurrence med bestselleren Concept 2 - men der er ingen tvivl om, at det er dem som kommer tættest på at kunne udfordre topmoddelen indenfor romaskiner.

Vand som modstand:

Ligesom luftmodstand, giver vand et glidende og godt træk, hvor man opnår en realistisk fornemmelse af at sidde ude på vandet og ro. Den smarte vandtank justerer selv mængden af vand man skubber rundt, alt efter hvilket niveau man sætter det gule dreje-håndtag på. Idéen med vandmodstand er ikke, at det skal være hårdt og tungt at trække, når man sidder og ror - det skal være behageligt uden at være for 'nemt'. Man er derfor selv med til at skabe modstanden. Jo hurtigere/tungere man ror, desto mere modstand skaber man i vandet.

Flot design, og høj kvalitet:

Et af de steder, hvor Fluid Rower Vandromaskiner bl.a. skiller sig ud fra andre romaskiner på markedet, er på det stilrene design og funktionaliteten. Mange oplever ofte, når de er ude at kigge på romaskiner, at de fylder og ikke er præsentable i hjemmet - derfor ønsker de, at den nemt kan foldes sammen eller skubbes til siden, når den ikke er i brug. Her har alle vores vandromaskiner en fordel, da de alle er designet til at stille på højkant efter træning. De transporteres nemt rundt via transporthjulene, og så sætter man den ellers bare op på højkant - mere enkelt bliver det ikke. Ønsker man at gøre vandromaskinen til en del af indretningen i hjemmet, kan flere af modellerne opfylde det ønske. De fleste af maskinerne er nemlig produceret i træ (Amerikansk ask), som givet et flot og stilrent design. På denne måde får man endnu et 'møbel' i hjemmet, som også er pænt at se på.

Komfort og kvalitet:

Gældende for alle romaskinerne er, at de alle er udstyret med et komfortabelt og behageligt sæde. Dette er et kæmpe plus for oplevelsen under træning. De forskellige modeller kommer selvfølgelig også i forskellige prisklasser, hvor bl.a. håndtaget ændrer sig, hvis man vælger en af de 'større' modeller. På de 'mindre' modeller sidder der et godt og behageligt håndtag - det gør der selvfølgelig også på de 'større' modeller. Men her ændrer håndtaget sig lidt og bliver mere ergonomisk og kraftigere i kvaliteten. Noget der dog ikke ændrer sig, uanset hvilken model man vælger, er tanken. Så tanken er den samme på alle vandromaskinerne, og man får derfor samme kvalitet uanset model.

Hvilken model skal jeg vælge?

Som udgangspunkt anbefaler Fitnessgruppen altid, at man kommer ind forbi og prøver de forskellige modeller, så man bedre kan se og mærke, hvilken romaskine man sidder bedst på. Fordelen ved Fluid Rower Vandromaskiner er dog, at de alle kommer med det komfortable sæde, og man derfor gerne skulle sidde godt på alle modellerne.

 

Selvfølgelig vil der være kvalitetsforskel i mellem den billigste og dyreste model - men overordnet set, er alle af rigtig høj kvalitet. Fluid Rower Pacific Challenge, som er den 'mindste' model, adskiller sig lidt fra de andre vandromaskiner, da den ikke er produceret i træ, og sædet kun kører på én skinde. Kigger man så på de andre modeller, som f.eks. Apollo Neon Metal, Viking 3 og Apollo Pro XL, så kører sædet på to skinder, som giver en højere stabilitet.

 

BEDST TIL PRISEN:

Vores Apollo Pro, er den bedst sælgende romaskine, og det er der flere grunde til. Først og fremmest får man rigtig meget kvalitet for pengene, da maskinen er lavet til flere-brugere-rum som f.eks. firma-motionsrum, idrætsklubber, personlig trænere og lignende. Apollo Pro er en 'storebror' til Fluid Rower Apollo Hybrid, hvor den er blevet opgraderet på nogle væsentlige punkter. Fluid Rower Apollo Pro har generelt en kraftigere ramme, bredere og kraftigere hjul, fejeblade omkring hjulene, en højere siddehøjde og det ergonomiske håndtag. Så ønsker man en af de bedste romaskiner på markedet, er Apollo Pro absolut en mulighed! Høj kvalitet og stor bruger-glæde!

Relaterede varer
Fluid Rower Neon Apollo Metal Romaskine - Sort
Fluid Rower Neon Apollo Metal Romaskine - Sort
Før DKK 10.149,00
DKK 8.495,00
(DKK 6.796,00)
Fluid Rower Romaskine Viking 3 AR
Fluid Rower Romaskine Viking 3 AR
DKK 12.995,00
(DKK 10.396,00)
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0