Fluid Rower Vandromaskiner

Fluid Rower  - Den naturlige roning – Indoor Rowing – Design

Fluid Rower er blevet udviklet af First Degree Fitness.
I et stilrent og flot design, får du en romaskine, som passer ind i ethvert rum, modsat andet motionsudstyr. Mange private personer opfatter faktisk deres vandromaskine, som et slags 'møbel'. Vandromaskinerne har i modsætning til andre vandroer på markedet en patenteret teknologi, der giver dig mulighed for at ændre modstandsniveauet.
Fluid Rower romaskinerne sælges i dag på alle kontinenter over hele kloden, og er brugt  og elsket af atleter, sports træner, medicinske fagfolk og sundhedsbevidste individer.
Indendørs roning på en Fluid Rower, Waterrower eller andre romaskiener en af de bedste kredsløbstræninger. Roning øger udholdenhed, toner og opbygger muskler, styrke kernen i kropen og brænder fedt.

Fluid Rower og First Degree Fitness har patenteret teknologien og er uovertruffen på markedet for indendørs vandromaskiner. Vandromaskiner kombinerer autentisk ro-oplevelse og effektiv træning. Plaskelydene giver lyden af, at sidde ude på vandet og ro, samtidig med at du får et realistisk og godt træk i romaskinen.
Fluid rower laves til professionelt brug og til private – så de fås alle prisklasser. Private kan starte med Fluid Rower Pacific Challenge AR og ønsker man mere design, så se de flotte vandromaskiner i træ  feks. Fluid Rower Apollo Hybrid AR Romaskine.

Fluid Rower er udover design i særklasse også er de nemme at håndtere – de kan med et snuptag rulles til siden eller rejses op. Vandromaskinen er blandt andet kendt fra ”House of Cards”

Prøv Fluid Rower hos Fitnessgruppen.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0