Crosstrainer forhjulstrukne

En forhjulstrukken crosstrainer / ellipsetræner har en længere skridtlængde som typisk vil være på 45-55 cm.

Forhjulstrukkene crosstrainere / ellipsetrænere med længere skridtlængde giver typisk en anden trænings-oplevelse end træning på en almindelig baghjulstrukken crosstrainer. Bevægelsen er mere rolig og kan sammenlignes med at stå på langrendsski.

Crosstrainere med svinghjulet foran har en længere og fladere skridt end en alm. crosstrainer. Ligesom armene også har et større udsving. Kettler Skylon modeller er forhjulstrukne og kan klappes sammen. Ønsker med et kraftigere model til motionsrummet/motionscenteret så anbefales Circle EP7000 ellipsetræneren.

Der er også udviklet crosstrainere med lang skridtlængde, som ikke fylder mere end en alm. crosstrainer f.eks. Peak Fitness crosstrainer C5.0i og Kettler crosstrainer Unix 10 EXT

Endvidere kan man få crosstrainere med justerbar skridtlængde f.eks. Peak Fitness crosstainerC5 og Sportsop crosstrainer E770.

Mest populære
Peak Fitness C5.0i Crosstrainer - Justerbar skridtlængde - Bluetooth
Peak Fitness C5.0i Crosstrainer - Justerbar skridtlængde - Bluetooth Før DKK 17.995,00
DKK 14.995,00
(DKK 11.996,00)
Info/køb
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0