Concept 2


Concept 2 er en af verdens førende producenter af romaskiner - Indoor Rower

Concept 2 romaskiner anbefales af Fitnessgruppen til roklubber, fitnesscentre, virksomheder og den kræsne private bruger, der kun ønsker det bedste.

Med Concept 2 romaskiner er du sikret den bedste og mest realistiske ro-oplevelse, der er mulig på en indendørs romaskine.
En Concept 2 Indoor Rower kan leveres i to højder - Concept 2 Model D og Model E

Concept 2 indoor rower ergometer monitor er helt unik, idet den måler præsis det der bliver ydet og alle målinger er helt sammenliglige på tvær af modellerne. Derfor bruges Concept 2 romaskinerne i alle konkurrencer.

Udover romaskiner har Concept 2 også udviklet SkiErg maskinerne. SkiErg udvikler langrends muskelkraft for hele overkroppen, torso, underliv, arme og ben. SkiErg før dig klar til den nye ski-sæson!

Rigtig god fornøjelse!

Mest populære
Concept 2 - Model D Sort + PM5
Concept 2 - Model D Sort + PM5 Før DKK 8.999,00
DKK 8.295,00
(DKK 6.636,00)
Info/køb
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om motionsudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler fitnessudstyr af høj kvalitet, fra blandt andet Kettler, Peak Fitness, Concept II, Life Fitness, Circle Fitness, Reebok, polar m.fl.

Få gratis råd og vejledning om køb af motionsudstyr; motionscykel, romaskine, crosstrainer, løbebånd og styrketræningsudstyr.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitness. Ønsker du at komme i form eller tabe dig - vi har fitnessudstyret.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0