Circle Fitness

Professionelt kredsløbsudstyr til fitnesscentre og diverse motionsrum!

Fitnessgruppen er stolt leverandør af Circle Fitness, som er professionelt kredsløbsudstyr, hvor serien blandet består af løbebånd, crosstrainer og en motionscykel.

Med udstyr fra Circle Fitness er man sikret høj kvalitet, samt maskiner der er lavet til at blive brugt. Det flotte design gør at kredsløbsudstyret passer ind i diverse centre og firma-motionsrum.

Fitnessgruppen forhandler følgende fra Circle Fitness:
- Motionscykel
- Siddecykel
- Crosstrainer
- Løbebånd

Er man på udkig efter topkvalitet indenfor kredsløb, er Circle Fitness løsningen! Kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning omkring produkterne.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0