Bokseudstyr

Fitnessgruppen tilbyder et stort udvalg af bokseudstyr.

Her finder du bokseudstyr til kampsport og træning. Vores udvalg af træningsudstyr er stort. Flere af vores produkter henvender sig til private og til centerbrug.

Her kan alle blive udfordret til bokse træningen.

Vi fører boksehandsker fra Super Pro og Everlast. Alt efter trænings-niveau, kan du finde handsker i alle størrelser og vægtklasser.

Flere af handskerne beregnes i OZ (Forklaring findes nederst på denne side).

Fra Super Pro fører vi også stående sandsække, som man selv fylder med vand eller sand. Samt vi har speed bags til loft og vægmontering.

Du kan også købe din helt egen Bob eller Bobby - en menneskelignende dukke der bruges i samme omfang som vores fritstående boksesække.

Mest populære
Super Pro CEES Bobby Træningsdukke
Super Pro CEES Bobby Træningsdukke Før DKK 4.995,00
DKK 3.995,00
(DKK 3.196,00)
Info/køb
Super Pro Fritstående Sandsæk
Super Pro Fritstående Sandsæk DKK 3.995,00
(DKK 3.196,00)
Info/køb
Super Pro Læder 152 cm Boksesæk
Super Pro Læder 152 cm Boksesæk DKK 2.795,00
(DKK 2.236,00)
Info/køb
Super Pro PU Curved Punch Mitts
Super Pro PU Curved Punch Mitts DKK 295,00
(DKK 236,00)
Info/køb

Valg af bokseudstyrBokseudstyr

Boksning ses af mange som en hård "mandesport" men dette kunne ikke være længere fra sandheden. Boksning er ikke alene en super universal sport til alle mennesker, men også en glimrende træningsform der får pulsen op og gang i det meste af kroppen. Man behøver selvfølgelig heller ikke bokse imod andre, med udstyr fra Fitnessgruppen kan du blandt andet bruge boksesække, puder, pads, eller Bob XL. Det er en super måde at komme i form, og et glimrende sted at starte hvis man kan vil have trænet kroppen.

Valg af bokseudstyrNår man kigger på valg af boksesæk er der flere elementer der spiller ind, det er blandt andet vigtigt at man overvejer hvilken højde loftet har, samt hvilke øvelser man gerne vil udføre. Eksempelvis vil det være fornuftigt at vælge en lang boksesæk hvis man gerne vil øve spark, da den giver mulighed for både lave og høje spark. Vil man derimod kun øve slag kan man sagtens "nøjes" med en kortere boksesæk. Det samme gælder hvis der er tale om børn, da de typisk skal bruge mindre sække.

Ved valg af sæk skal man overveje hvilket kvalitet sækken skal være lavet i. Jo mere og jo hårdere sækken bliver brugt des kraftigere og tykkere skal materialet være. Hos Fitnessgruppen bruger vi sække med tredobbelte syninger hvilket giver en bedre og mere holdbar sæk. Derudover kan man overveje materialet, som enten kan fås i læder eller i PU. Vi oplever, at lædersække typisk holder bedre og flænser mindre over tid. Det er derfor en god idé, at allerede nu overveje hvilken kraftighed man har brug for.

En boksesæk er ikke ’bare’ en boksesæk. Der findes mange forskellige varianter og typer, som passer til forskellige behov. Der findes selvfølgelig boksesække til både privat og professionel brug. De fleste sandsække produceres i læder, som er en af de kraftigste belægninger. Dette sikrer at boksepuden kan klare en masse slag og spark. Hos Fitnessgruppen tilbyder vi boksesække fra Everlast og Super Pro – disse to brands producerer boksepuder i høj kvalitet både til bokseren hjemme i privaten og dem der ønsker en god boksesæk i bokseklubben eller fitnesscentret. Derudover finder man også boksepuder der adskiller sig lidt fra de mere velkendte – det drejer sig bl.a. om BOB XL som er en stående boksesæk ’formet’ som et menneske, og vores Super Pro Vand/Luft Boksesæk der fyldes med både vand og luft.

Boksehandsker/sandsækhandskerBokseudstyr

Hos Fitnessgruppen kan vi tilbyde et bredt udvalg af både klassiske boksehandsker og sandsækhandsker. Vi kan tilbyde handsker fra Everlast, Super Pro og Hammer, hvis man mere er til kampsportshandsker. Handskerne fås i mange forskellige størrelser og ligeledes i forskellige ounces (OZ). Ounces er den vægt, som befinder sig ude i enden af boksehandsken – det er den ende med slår til boksesækken med. Er der behov for ekstra støtte til håndleddet er det også muligt at tilkøbe hand wrap, som nemt kan bindes rundt om håndleddet.

Tilbehør og ophængBokseudstyr

Når man hænger en boksesæk op, er det vigtigt at den hænger ordentligt og med mulighed for at rotere. På denne måde sikrer man sig at stroppene ikke bliver vredet rundt og til sidst springer/syninger går op. Med en god ophængskæde eller en ekstra fjeder, gør man selve boksepuden mere roterbar, så man opnår den bedst mulige boksetræning. Har man ikke mulighed for at hænge sandsækken op i loftet, kan man erhverve sig et vægophæng - dette er et super fint alternativ og 'sparer' en smule plads. Ulempen her er dog at man ikke kan bevæge sig hele vejen rundt om boksepuden og træningen derved bliver en smule begrænset.


Råd og vejledningHos Fitnessgruppen er vi altid klar til at hjælpe og vejlede. Vores store udvalg af bokseudstyr gør at vi har noget for enhver smag, og ønsker man at se eller prøve nogle af produkter inden køb, er dette muligt i vores fysiske butik i Aarhus. Vi forsøger altid at have de skarpeste produkter til de bedste priser og man er altid velkommen til at kontakte os for tilbud, råd eller vejledning.

GUIDE: Hvordan finder du den rette boksehandske?Først og fremmest skal du finde ud af hvad handskens formål er, samt have styr på din egen fysiske vægt - dette vil give dig en god idé, om hvilken handske du skal have fat i!
En tungere handske, betyder mere beskyttelse - det betyder dog også langsommere slag.
Handsken skal altid sidde behageligt på hånden, samt være tætsiddende.

6OZ6 oz handsker er normalt for børn. (Op til 45 kg kropsvægt)

8OZBruges typisk kun til kamp. De er meget små på en voksen hånd og skal kun bruges til fuldkontakt konkurrencer og kampe. Er bedst til kvinder og børn (Op til 50 kg kropsvægt).

10OZDen reelt mindste handske til en voksen. Denne handske er et godt valg til at slå på pads med din coach eller på en sandsæk. En 10oz vil være et godt valg for en person med en mindre hånd, der ønsker at øve teknik. Vi anbefaler at bruge denne handske op til kamp, så du kan simulere den handske, du skal bruge i ringen (45 kg – 67 kg kropsvægt).

12OZ12oz bliver oftest brugt til pads, mitts eller let sparring. Den fungerer rigtig godt, når du skal køre kombinationer med din træningspartner (45 kg – 67 kg kropsvægt).

Hvis du ikke ved, hvilke boksehandskestørrelser du skal have, vil vi anbefale denne størrelse. Da det er en god all-round størrelse.

14OZBliver mest brugt til let sparring og er en god all-round handske. Handsken kan også bruges til at slå på pads (68 kg – 79 kg).

16OZBliver brugt til hård sparring. Hvis du slår hårdt, har store hænder og vejer over 80kg, vil denne handske være essentiel for din partners sikkerhed. Der er meget polstring, og kan derfor være lidt tunge. Men hvis du vejer over 80 kg skulle dette ikke være noget problem, også selvom du bruger dem til pads eller sandsæk (Over 80 kg).Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0