Bokseudstyr

Fitnessgruppen tilbyder et stort udvalg af bokseudstyr.

Her finder du bokseudstyr til kampsport og træning. Vores udvalg af træningsudstyr er stort. Flere af vores produkter henvender sig til private og til centerbrug.

Sandsække fra Everlast fås i PU og Nevertear materiale og fra 19 til 45 kg. sække. Her kan alle blive udfordret til bokse træningen.

Vi fører boksehandsker fra Hammer og Everlast. Alt efter træningsniveau, kan du finde handsker i alle størrelser og vægtklasser. Flere af Everlastes handsker beregnes i OZ. (14 OZ = 300 g.)

Fra Everlast fører vi også stående sandsække, som man selv fylder med vand eller sand. Samt vi har speed bags til loft og vægmontering.  

Mest populære
Everlast Heavy Bag ophæng
Everlast Heavy Bag ophæng DKK 129,00
(DKK 103,20)
Info/køb
Everlast Vinyl Punch Mitts
Everlast Vinyl Punch Mitts DKK 399,00
(DKK 319,20)
Info/køb
Everlast Speed bag kit
Everlast Speed bag kit DKK 895,00
(DKK 716,00)
Info/køb
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0