Boksepude

Hos Fitnessgruppen kan du købe en boksepude af høj kvalitet af mærket Super Pro.

En boksepude eller speedbag er både god styrketræning og konditionstræning.

Super Pro boksepuder laves i PU eller i en PU Pro udgave. Begge er kunstlæder materiale polyurethan i høj kvalitet.

PU er lidt billigere og lavet i et tyndere materiale, derfor anbefales de til privat brug. Pro udgaverne er lidt kraftigere og med stærkere syninger så de kan anvendes til motionsrum, boksetræning (holdtræning) og privat.  De tåler utal af slag og spark.

Boksepuderne fås i flere størrelser og vægtklasser. Som nybegynder indenfor træning anbefaler vi, man ikke vælger en for høj vægtklasse. Boksepuderne fås fra 20-45 kg.

Super Pro er et veletableret mærke indenfor boksning og bokseudstyr. Vi kan fra Fitnessgruppen ikke andet end anbefale deres boksepuder og speedbags til den seriøse hjemmetræning.


Mest populære


Et stort udvalg af boksepuder


Boksning er en sjov, effektiv og hurtig måde at opnå dine fitnessmål, uanset om du ønsker at forbedre din fysiske form eller træne dine motoriske evner. Med en boksepude og et par af vores holdbare boksehandsker samt handwraps
kan du ganske enkelt komme i gang med din boksetræning hvor og hvornår som helst. Boksning er i høj grad en motionsform i vækst, grundet træningsformens mange fordele. Boksning har vist sig at være en enorm effektiv måde at bidrage til vægttab, da den høje intensitet gør grundlag for høj kalorieforbrænding.

Mand bokser på boksepude

Hos Fitnessgruppen tilbyder vi en lange række af forskellige boksepuder, der er hver især har sine fordele alt efter ambitionsniveau samt hvilke tilgængelige forhold udøveren har.

Læder- og PU-boksepude:
Den traditionelle læderboksepude har et mere klassisk og stilrent look grundet dets materiale, dog læner PU-boksepuden sig enormt meget op af det ægte læder på grund af den høje kvalitet på PU-læderet. Begge boksepuder er anbefalelsesværdige for den hyppige bokser, da de er enormt slidstærke og har derfor en lang holdbarhed. Begge puder fås i henholdsvis en kort udgave på 120 cm og 122 cm samt en lang udgave med målene 150 cm og 152 cm. De lange boksepuder er især brugbare, hvis man som udøver har intentioner om at bruge puden til sparketræning i form af eksempelvis kickboxing og thaiboxing. Et alternativ til disse puder er vores vand/luft pude, der med sin massefylde af vand og luft gør bokseoplevelsen mere intens og virkelighedsnær, grundet følelsen ved slaget.

Fritstående boksepude:
Den fritstående boksepude kan med fordel vælges, hvis man ønsker at komme hurtigt i gang med sin træning uden montering af boksepude. Derudover er den fordelagtig hvis man som udøver, ikke nødvendigvis har de faciliteter eller pladsen der skal til for at hænge en boksepude i loftet. Den fritstående boksepude er mere medgørlig da den ikke er stationær i den forstand at den kan flyttes rundt hvor den ønskes. Derudover er den fritstående boksepude god til at skabe en kampnær træning, da den tilnærmelsesvis kan give oplevelsen af full-body kontakt. Alternativt tilbyder Fitnessgruppen en såkaldt træningsdukke. Træningsdukken, også kaldet en BOB, er formet som en menneskelig overkrop, hvorfor den kan være brugbar for en udøver, der ønsker at træne specifikke kombinationer eller præcision.

Se og læs mere om hele vores bokse-kategori her!
Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Grønlandsvej 8   |   8660 Skanderborg  |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk

0