Alt i Træningsudstyr hos Fitnessgruppen.dk

Træningsudstyr fra Fitnessgruppen


Fitnessgruppen har et stort udvalg af træningsudstyr til private og motionscentre til de bedste priser i høj kvalitet. Alt til styrketræning lige fra håndvægte, kettlebells, udstyr til funktionel træning,  træningsbænke og stativer.


Det store udvalg af træningsudstyr er nøje udvalgt, så kvaliteten er i top og prisen er skarp. I butikken i Aarhus har vi udstillet en masse træningsudstyr og du er velkommen til at komme og afprøve inden du køber. Gratis råd og vejledning.

Fitnessgruppen - Få råd og vejledning om Fitnessudstyr

Stor butik med udstilling af motionsudstyr - kom og prøv før du køber. Eller kontakt Fitnessgruppen for råd og vejledning. Se korte artikler.

Fitnessgruppen forhandler Fitnessudstyr i rigtig høj kvalitet til Fitnesscentre og Private. Stort udvalg og hurtig levering af motionsudstyr;  Motionscykler, Crosstrainer,  Løbebånd, Romaskiner mv. samt styrketræningsudstyr til alle; Træningsbænke, Håndvægte,   Vægtudstyr, Kettlebells mv.

Vi forhandler de førende mærker; Peak Fitness., Concept 2, Circle Fitness, Kettler, Reebok,   Tunturi, Powertec  m.fl.

Kundeservice

Hos Fitnessgruppen sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig til at finde det rigtige motionsudstyr, vi har hele butikken fyldt med Fitnessudstyr. Ønsker du nyt træningsudstyr derhjemme eller i Fitnesscenteret, så kontakt os.

Vi sørger for hurtig levering - og har I spørgsmål til udstyret eller træning, så hjælper vi gerne.

Fitnessgruppen   |   Viborgvej 107   |   8210 Århus v   |   Tlf: +45 8744 0306   |    Info@fitnessgruppen.dk
0